x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi WBO va reexamina meciul în care Bradley l-a învins pe Pacquiao

WBO va reexamina meciul în care Bradley l-a învins pe Pacquiao

14 Iun 2012   •   10:06
WBO va reexamina meciul în care Bradley l-a învins pe Pacquiao

Presedintele WBO, Francisco Valcarel, a anuntat, miercuri, ca organismul pe care il conduce va reexamina victoria controversata a americanului Timothy Bradley in meciul cu filipinezul Manny Pacquiao pentru titlul mondial al categoriei semimijlocie, informeaza AFP, citat de MEDIAFAX.

WBO va viziona partida de la Las Vegas "pentru a lua masuri in conformitate cu normele de procedura", a declarat Valcarel.

Doi dintre cei trei judecatori l-au vazut castigator pe Bradley cu scorul de 115-113, in timp ce al treilea i-a dat decizia lui Pacquiao cu acelasi scor.

Oficialii comisiei de competitii a WBO vor revedea meciul cu cinci judecatori recunoscuti pe plan international.

"Sa fie clar, nu ne indoim de capacitatea judecatorilor meciului, pe care ii consideram onesti si competenti", a mai spus presedintele WBO.

Promotorul american Bob Arum, care reprezinta interesele ambilor pugilisti, a anuntat, luni, ca va cere justitiei statului Nevada sa inceapa o ancheta.

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao a fost invins la puncte, sambata, la Las Vegas, de americanul Timothy Bradley si a pierdut titlul WBO la categoria semimijlocie. Pacquiao, in varsta de 33 de ani, considerat cel mai bun pugilist al momentului de la toate categoriile, a suferit prima infrangere din 2005.

Verdictul acestui meci a suscitat multe comentarii in presa americana si pe Twitter, un consulatant strigand "nedreptate" si "coruptie" in direct la postul de televiziune ESPN.

×