x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Wiggins: “Cancellara este cel mai bun din lume”

Wiggins: “Cancellara este cel mai bun din lume”

de Sorin Anghel    |    30 Iun 2012   •   19:07

Bradley Wiggins, cotat printre favoritii la castigarea tricoului galben, s-a clasat pe locul al doilea la contra-timpul individual desfasurat in aceasta dupa-amiaza la Liege. Rutierul de la Sky a avut o intarziere de 7 secunde fata de Fabian Cancellara, cel care a primit tricoul galben. “Trebuie sa fiu fair-play si sa recunosc ca Fabian Cancellara este cel mai bun din lume. Toti stim ca merge foarte bine la contra-timp, iar astazi a demonstrat din nou acest lucru', a declarat Wiggins.

In conditiile in care Fabian Cancellara nu poate emite pretentii la castigarea Marii Bucle, Wiggins trebuie considerat invingatorul zilei din moment ce si-a surclasat toti adversarii cu care se va bate pentru tricoul galben. Levi Leipheimer, care a venit la 21 de secunde in spatele lui Wiggins, nu pune insa mare pret pe rezultatele inregistrate astazi. “Turul Frantei nu se castiga la Prolog. Ma simt foarte bine si voi lupta pana la capat', a declarat rutierul de la Omega Pharma – Quick Step.

In continuare, aveti un clasament intocmit doar cu timpii rutierilor care sunt cotati cu sanse la castigarea Turului Frantei.

1. Bradley Wiggins 7:20
2. Denis Menchov 7:26
3. Cadel Evans 7:30
4. Vincenzo Nibali 7:31
5. Ryder Hesjedal 7:31
6. Levi Leipheimer 7:41
7. Chris Horner 7:47
8. Alejandro Valverde 7:48
9. Fränk Schleck 7:51
10. Samuel Sánchez 7:53
11. Juanjo Cobo 7:57

×