x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi WIMBLEDON 2016. Reactia Simonei Halep, după calificarea în optimi

WIMBLEDON 2016. Reactia Simonei Halep, după calificarea în optimi

02 Iul 2016   •   19:54
WIMBLEDON 2016. Reactia Simonei Halep, după calificarea în optimi

Românca Simona Halep, cap de serie N.5, a estimat că a "jucat un tenis bun" în faţa olandezei Kiki Bertens şi este "fericită" că a putut câştiga în două seturi, calificându-se în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, informează Reuters.

Singura dată când Halep a mai obţinut trei victorii consecutive la All England Club, ea a ajuns în semifinale, în 2014, notează Reuters, care crede că există semne bune pentru româncă.

Citeste si Wimbledon 2016. Simona Halep s-a calificat în optimi  

"Sunt cu adevărat încântată că voi juca în optimi", a declarat Halep. "A fost extraordinar azi, am jucat un tenis bun şi sunt fericită că am putut câştiga în două seturi. Am simţit fiecare minge. Mi-am simţit picioarele. Terenul a fost în stare foarte bună şi mi-a plăcut cu adevărat că a fost acoperit", a spus românca.

"Meciul acesta a fost important pentru mine. A fost o mare provocare. Ştiam că Bertens e în formă. A reuşit lucruri frumoase la Roland Garros, aşa că avea mare încredere în ea înaintea acestui meci", a adăugat Halep, care pierduse singura confruntare de până acum cu olandeza în circuitul WTA.

Halep poate fi mulţumită de ce a realizat săptămâna aceasta, după ce a renunţat la turneul de la Birmingham din cauza unor dureri la tendoanele lui Ahile.

"Pot să spun că acum mă simt bine", a afirmat jucătoarea, care în acest an nu a pierdut niciun set la Wimbledon. "Uneori nu ştiu ce se întâmplă cu tendoanele lui Ahile, dar azi am fost la capacitate maximă şi sper că la fel va fi la meciul următor", a continuat ea.

În optimi, Halep va juca împotriva învingătoarei dintre franţuzoaica Alize Cornet şi americanca Madison Keys, cap de serie numărul 9. Cornet are 3-1 în meciurile cu Halep, iar Keys şi Simona sunt la egalitate, 1-1.

Sursa: AGERPRES

×