x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spre Liga Campionilor

Spre Liga Campionilor

de Marius Mihalcea    |    07 Iul 2007   •   00:00
Spre Liga Campionilor

Aflaţi in cantonament la Flachau, in Austria, dinamoviştii nu concep să nu se califice in grupele Ligii Campionilor, conştienţi că indeplinirea acestui deziderat atrage după sine numai beneficii.

Dinamo - "alb-roşii" vor să-şi crească singuri cota

Aflaţi in cantonament la Flachau, in Austria, dinamoviştii nu concep să nu se califice in grupele Ligii Campionilor, conştienţi că indeplinirea acestui deziderat atrage după sine numai beneficii.


Cu găndul la meciurile din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, jucătorii lui Mircea Rednic se pregătesc pe brănci la Flachau. Iar cei mai tineri dintre ei sunt convinşi că accederea in grupele celei mai puternice competiţii intercluburi din lume poate reprezenta o adevărată rampă de lansare către una dintre echipele de top ale Europei.

MOTIVAŢI. Elevii Puriului nu sunt deloc intimidaţi nici măcar de presiunea foarte mare care apasă asupra lor. "Presiune a fost tot timpul la Dinamo, pentru că este o echipă mare, de elită. Şefii noştri ne ambiţionează amintindu-ne că, dacă vom ajunge in Liga Campionilor, cota noastră va creşte foarte mult. Cred că, dacă ne facem jocul nostru, putem invinge orice echipă", a spus Ropotan. Cristi Pulhac a avertizat: "Nu există echipe slabe in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. M-am uitat pe lista posibilelor adversare şi după aceea am plecat la antrenament, pentru că trebuie să fim foarte bine pregătiţi ca să avem succes".

Plimbare cu bicicletele şi şah

Fotbaliştii lui Rednic au parte la Flachau şi de căteva clipe de respiro. Intr-un astfel de moment, jucătorii dinamovişti s-au urcat pe biciclete şi au făcut o scurtă plimbare pe străduţele inguste ale orăşelului in care şi-au stabilit cartierul general. Ieri după-amiază, sub privirile lui Andrei Mărgăritescu, Claudiu Niculescu şi Cătălin Munteanu au ales să se relaxeze la o partidă de şah in aer liber, meciul disputăndu-se pe o tablă de dimensiuni apreciabile şi cu piesele ajungănd pănă aproape de mijlocul jucătorilor. Confruntarea s-a terminat remiză, prilej pentru "Clau-gol" să-şi "inţepe" oponentul, care a avut la un moment dat avantaj: "Credeai că voi pierde? Poate ai uitat că mi se mai spune şi Karpov!".

×
Subiecte în articol: sport