x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Start poticnit

Start poticnit

de Ionut Paduraru    |    31 Iul 2008   •   00:00
Start poticnit

FC VASLUI – STEAUA 1-0  ●  Zapata a gresit decisiv
In epilogul primei etape, Steaua a fost invinsa aseara la Vaslui si a ratat sansa de a tine pasul cu rivalele CFR Cluj si Rapid.



FC VASLUI – STEAUA 1-0  ●  Zapata a greşit decisiv
În epilogul primei etape, Steaua a fost învinsă aseară la Vaslui şi a ratat şansa de a ţine pasul cu rivalele CFR Cluj şi Rapid.

După un început de meci echilibrat şi alert, vasluienii au deschis scorul în minutul 26, cînd Zapata a gafat inexplicabil la o lovitură de cap destul de slabă a lui Ljubinkovici. Aproape imediat, gazdele au fost iertate de o eliminare la intrarea foarte dură a lui N’doye la Tiago. Pînă la finalul primei reprize, cele două echipe au mai avut cîte o bună ocazie de gol prin Szekely, respectiv Ljubinkovici.

ELIMINĂRI. În repriza secundă, Marius Lăcătuş a întărit ofensiva prin introducerea tinerilor Ochiroşii şi Bogdan Stancu, dar prima mare ocazie a venit tot din partea gazdelor, şutul lui N’doye trecînd la o palmă de poartă. Oaspeţii au mai fost prinşi o dată pe contraatac în minutul 80, dar Szekely a trimis puţin pe lîngă buturile lui Zapata. Cele două echipe au terminat partida în zece oameni după eliminările lui Ghionea (’82) şi P. Jovanovici (’86), ambele pentru cumul de cartonaşe galbene.

Toja va semna pe patru ani

Trupa din Ghencea a reuşit marţi noapte şi ultimul transfer pe care şi l-a propus, ajungînd la un acord cu americanii de la FC Dallas pentru transferul mijlocaşului ofensiv Juan Carlos Vega Toja. Roş-albaştrii au plătit un milion de dolari pentru achiziţionarea internaţionalului columbian de tineret, care va primi în Ghencea un salariu de 170.000 de euro pe sezon. "Toja e jucătorul nostru. Cel mai probabil vineri va sosi în România şi va fi prezentat oficial", a confirmat preşedintele Valeriu Argăseală. În privinţa plecărilor, finanţatorul Gigi Becali a declarat ieri, înaintea plecării spre Vaslui, că nu se pune problema ca Bănel Nicoliţă sau Dorin Goian să părăsească Steaua înaintea terminării turului.

×
Subiecte în articol: sport