x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - Betis: 0-0 / Betis cea urata

STEAUA - Betis: 0-0 / Betis cea urata

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    11 Mar 2006   •   00:00
STEAUA  -  Betis: 0-0 / Betis cea urata

Cel de-al doilea meci consecutiv fara gol marcat a scazut simtitor din sansele de calificare in "sferturi" ale campionilor. Se pare ca "ros-albastrii" resimt din ce in ce mai acut exilul fortat pe Stadionul "Lia Manoliu".

Steaua a repetat prestatia lipsita de vigoare si claritate din me- ciul retur, cu Heerenveen. 50.000 de oameni au plecat iar dezamagiti, dar, de data asta, si cu putine sperante la calificare. "Mereu e la fel. Cand castigi, esti iubit, iar cand pierzi esti injurat. Ne lipseste Ghencea. Acolo este casa noastra", a spus dupa meci mijlocasul Gabriel Bostina.

EXPLICATII. Antrenorul Cosmin Olaroiu a incercat sa dezvaluie cateva din motivele ineficientei steliste: "Am avut ceva probleme pe faza de constructie. Datorita presingului ultra-ofensiv creat de Betis nu am reusit sa construim si am fost obligati sa jucam cu mingi lungi, pe Victoras Iacob". Olaroiu a motivat si inlocuirea lui Paraschiv. "Sangera si nici nu a mentinut acea distanta mica intre linii. Pe Nesu nu l-am schimbat pentru ca aveam nevoie de inlocuiri in atac".

SATISFACTIE. Tehnicianul andaluzilor, Lorenzo Serra Ferrer, a fost multumit. "Ma bucur ca echipa mi-a respectat indicatiile, ca a reusit sa tina mingea departe de poarta noastra. A fost unita si a respectat indicatiile de la vestiar. Steaua e o echipa experimentata, dar faptul ca vom juca returul pe teren propriu trebuie sa fie un avantaj pentru noi", a declarat spaniolul.

REALISM
"S-a dovedit ca echipele din Spania, indiferent de pozitia din clasament, nu sunt asa slabe cum credeam noi. Nici noi nu suntem asa de buni pe cat ne credem. Spectatorii au inceput sa nu mai aiba rabdare, dar trebuie sa astepte si inceperea campionatului"
Mirel Radoi - capitan Steaua

OBIECTIV
"Pe contre am fi putut obtine un rezultat mai bun, dar nu a fost cazul, asa ca important era sa mentinem rezultatul de 0-0. Era fundamental sa nu pierdem, astfel ca vom juca totul pe teren propriu. Pentru noi, este un rezultat bun"
Joaquin - Betis Sevilla

RADOI, SLAB
In editia sa de ieri, cotidianul madrilen AS a analizat si prestatia elevilor lui Cosmin Olaroiu. Cel mai slab jucator al meciului a fost ales chiar capitanul Stelei, Mirel Radoi. "Se prezenta ca jucatorul cel mai periculos de la Steaua, dar nu a avut o prestatie stralucitoare", noteaza AS. Omul meciului a fost considerat stoperul lui Betis, Juanito, in vreme ce titlul de "Lordul Meciului" l-a primit mijlocasul ros-albastrilor Banel Nicolita. "Extrema dreapta a pus in incurcatura apararea lui Betis in mai multe randuri. Viteza sa a fost determinanta", apreciaza jurnalistii iberici. Fundasul central stelist, Sorin Ghionea a fost ales "Durul Meciului". "Actiunile sale au fost foarte dure si nu au fost deloc placute pentru atacantii lui Betis".
SPERANTE
Conducatorii Stelei au ramas increzatori inaintea returului de la Sevilla, programat saptamana viitoare, joi, ora 22:30. "Am vazut o echipa care a batut pe Chelsea si care a tras de timp impotriva Stelei in permanenta. Si-au atins scopul, dar nu stiu daca acest egal le va fi suficient", a declarat managerul-general, Mihai Stoica. Unul dintre eroii din seara zilei de 7 mai 1986, de la Sevilla, presedintele Marius Lacatus, a spus: "Am mai inscris goluri in deplasare, am batut si la Heerenveen, de ce sa nu batem si la Sevilla. Avem amintiri placute si speram ca dupa retur sa avem unele si mai placute", a spus Lacatus. Finantatorul Gigi Becali a declarat: "Supararea mea este ca suporterii au plecat dezamagiti. Am avut ghinion, dar am fost peste ei. Este bine ca nu am primit gol".
×
Subiecte în articol: sport betis