x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – Buzău - Cu gîndul la Cluj

Steaua – Buzău - Cu gîndul la Cluj

de Mihai Igirosanu    |    07 Mai 2008   •   00:00
Steaua – Buzău - Cu gîndul la Cluj

Trupa lui Marius Lăcătuş dispută ultimul meci în faţa propriilor suporteri cu majoritatea gîndurilor îndreptate către Cluj, acolo unde Steaua aşteaptă pasul greşit al CFR-ului.

Trupa lui Marius Lăcătuş dispută ultimul meci în faţa propriilor suporteri cu majoritatea gîndurilor îndreptate către Cluj, acolo unde Steaua aşteaptă pasul greşit al CFR-ului.

 

 

Chiar dacă va învinge pe Gloria Buzău, Steaua va încheia clasamentul pe locul 2, dacă CFR Cluj se va impune în derby-ul local, cu Universitatea. Cu toate acestea oficialii roş-albaştrilor par destul de mulţumiţi de faptul că au revenit spectaculos în acest final de sezon.  

 

 

PESIMISM. Managerul general al Stelei, fostul internaţional Adrian Ilie, nu s-a declarat prea încrezător înaintea ultimei etape. “Ce şanse să mai avem? Putem vorbi eventual de şansa CFR-ului, pentru că şansele Stelei sînt foarte mici. În fotbal e posibil orice, dar cred că “U” Cluj a plecat în vacanţă de mult. Bine, nu ştiu cum s-au pregătit ei pentru acest meci şi dacă rivalităţile dintre cele două echipe sînt chiar aşa, dar nu prea cred. Am pierdut campionatul pe mîna noastră. Am recuperat 11 puncte, am luat două puncte avans, dar am pierdut campionatul în penultima etapă, a spus Ilie. “Obiectivul lui Lăcătuş este îndeplinit, sîntem pe un loc de Liga Campionilor. Ar fi fost foarte frumos să sărbătorim miercuri şi titlul, şi 22 de ani de la momentul Sevilla, dar, asta e. Nu că nu e posibil, numai că sînt şanse mici, eu cred că CFR a cîştigat deja campionatul.”

 

 mihai.igirosanu@jurnalul.ro

 

 

 

 

Duckadam

 

 

Portarul decisiv din finala Cupei Campionilor Europei din 1986, Helmuth Duckadam, nu nici el optimist. “Speranţa moare ultima, dar nu cred că «U» Cluj o poate încurca pe CFR. Nu mai ratează CFR şansa de data asta. Eforturile financiare sînt prea mari ca să le mai scape titlul. Ar fi fost frumos ca steliştii de pretutindeni să aibă parte de o sărbătoare dublă la 7 mai, titlul şi 22 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni”.

 

 

 

Ilie: “Steaua nu se dă la o parte!”

 

 

Adrian Ilie s-a arătat deranjat de speculaţiile apărute în ultima perioadă. “În acest sezon, Steaua a fost criticată tot timpul şi asaltată de speculaţii, la majoritatea meciurilor, iar titlul i s-a oferit astfel CFR-ului. Acum au apărut vorbe că Steaua ar da meciul Buzăului ca să-i scape de retrogradare, în cazul în care nu mai avem şanse la titlu. De ce nu se speculează şi că «U» Cluj i-ar da meciul lui CFR, spre exemplu? Păi, dă Steaua vreodată meciuri? Nu se pune problema să dăm meciul Buzăului. Cum ar putea Steaua să se dea la o parte? E adevărat, poate să şi piardă, ca în orice meci, dar niciodată Steaua nu se va da la o parte. Miza noastră la acest meci este, ca de fiecare dată, să cîştigăm. Că se pot întîmpla multe în fotbal, da, dar Steaua nu face lucruri din acestea. Sper să terminăm acest sezon cu o victorie în faţa propriilor suporteri.”

×
Subiecte în articol: sport steaua cluj