x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Chititi pe arbitri

Steaua - Chititi pe arbitri

de Mihai Igirosanu    |    27 Feb 2007   •   00:00
Steaua - Chititi pe arbitri

Pasul gresit facut duminica la Oradea a inflamat spiritele in Ghencea, iar frustrarea oficialilor si jucatorilor stelisti dupa prestatia brigazii de arbitri conduse de Lucian Dan inca mai persista.

Pe site-ul oficial al campioanei en-titre se acuza faptul ca echipei lui Cosmin Olaroiu i-au fost anulate doua goluri regulamentare, iar capitanul Mirel Radoi a primit gratuit primul cartonas galben.

ACUZE. Sub titlul "Arbitri lovesc iar in Steaua", materialul este unul dur. "12.000 de stelisti au asistat, din pacate, la o noua reprezentatie jalnica a brigazii de arbitri. Concret, centralul Lucian Dan si asistentii Nicolae Meghesan si Sebastian Gheorghe au scapat de sub control un meci in care Steaua a pierdut doua puncte importante in lupta pentru titlu. Doua goluri au fost anulate complet aiurea Stelei. In minutul 85 s-a petrecut faza care a scandalizat pe toata lumea, asistentul Sebastian Gheorghe, desi pozitionat foarte bine, indicand un ofsaid inexistent la Victoras Iacob, iar golul marcat de acesta dupa pasa lui Badea a fost anulat. Un nou meci in care Steaua are de pierdut in urma greselilor flagrante de arbitraj, maniera in care a oficiat brigada din meciul de la Oradea fiind rusinoasa si penibila."

MASURI. Presedintele CCA, valceanul Gheorghe Constantin, a declarat ieri ca asistentul Sebastian Gheorghe, fiul fostului arbitru sucevean Constantin Gheorghe, va fi sanctionat aspru pentru greseala din finalul meciului Steaua - UTA. "A fost o greseala elementara la faza acelui ofsaid. Acum nu mai pot spune ca a fost o greseala omeneasca. Omeneasca, omeneasca, dar asta a fost neatentie si se plateste chiar daca arbitrul Sebastian Gheorghe e fiul cui este. Baiatul asta era in ascensiune si facuse un tur de campionat foarte bun", a spus seful CCA. Dupa meci, managerul general al Stelei a declarat: "Vreau doar sa fim tratati la fel ca Dinamo si ca Rapid!". Tot ieri, CCA a decis retinerea pe termen nelimitat a lui Marian Salomir pentru prestatia sa la meciul Otelul - Unirea 3-2.

OLAROIU, ACUZAT DE PATRON
Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a criticat ieri pe antrenorul Cosmin Olaroiu, dar a reafirmat ca tehnicianul care a dus echipa in Liga Campionilor va ramane in Ghencea. "Am plecat de la meci in minutul 60, am fost suparat pe Oli ca nu m-a respectat si nu mi-a ascultat dorinta. L-am vazut pe Mirel la Sevilla si mi-am dat seama ca postul lui e de fundas la marcaj. Nu vreau sa-l distrug pe Mirel, o sa joace fundas de acum. I-am spus lui Oli sa-l bage aparator, dar nu m-a ascultat, si pana la urma Mirel a fost eliminat. Daca juca fundas, arbitrul nu il mai elimina. Mirel nu e bun la mijloc, se enerveaza repede, pentru ca e temperamental. Nu sunt suparat pe Radoi, intrarea de rosu a fost din inertia jocului." In schimb, Becali a precizat: "Oli nu pleaca din Ghencea, asta ca sa nu mai facem speculatii. Eu nu voi face echipa, doar o sa ma mai implic si eu putin. Ma mai pricep si eu la fotbal. Nu vor mai da pase fundasii, ci jucatorii mai tehnici".

×
Subiecte în articol: sport