x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – Fc Brasov 2-1: Urma scapa turma

Steaua – Fc Brasov 2-1: Urma scapa turma

de Dragos Stoica    |    04 Aug 2008   •   00:00
Steaua – Fc Brasov 2-1: Urma scapa turma

Dupa un meci in care n-au convins, "ros-albastrii" au luat o gura de oxigen in penultimul minut al meciului, cind lovitura de cap a lui Arthuro a adus prima victorie din acest campionat



După un meci în care n-au convins, "roş-albaştrii" au luat o gură de oxigen în penultimul minut al meciului, cînd lovitura de cap a lui Arthuro a adus prima victorie din acest campionat


Steaua şi-a trecut aseară în cont primele trei puncte din actuala ediţie de campionat, dar "militarii" au suferit din plin. După înfrîngerea de la Vaslui, steliştii nu s-au simţit deloc bine nici ieri.


GREU. Gafa lui Stelea din minutul 32 a adus bolta lui Dayro Moreno într-o poartă goală şi fiesta în tribune. Din păcate, cu excepţia acestui moment, ocaziile nu s-au înghesuit. După egalarea reuşită de Roman în minutul 54, Steaua s-a urcat în preajma careului advers, dar Arthuro a reuşit să-şi atragă antipatii irosind cel puţin două oportunităţi. Pînă la urmă, cînd nimeni nu mai spera, atacantul şi-a luat revanşa, aducînd cu forcepsul trei puncte în Ghencea. "Bine că am cîştigat, a fost greu, am avut emoţii mari. Braşovul are echipă bună, nu degeaba a promovat la pas. Eu nu prea mai speram în acest gol din minutul 89. Trebuie să jucăm cu mai multă personalitate, să ţinem mai mult mingea, deoarece sîntem Steaua. Nu m-am gîndit la Inter în timpul meciului. Sper ca cele două cluburi să se înţeleagă. Nu am nici o problemă să plec pentru un împrumut de un an de zile. Este o şansă unică în viaţa unui jucător să apară o asemenea ofertă şi am de gînd să profit de ea", a declarat la final Mirel Rădoi pentru GSP TV.


Rădoi, tot mai aproape de Inter

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că îl va ceda pe Mirel Rădoi la Internazionale Milano. "M-am gîndit bine şi am să accept oferta făcută de Inter pentru Mirel. Va fi împrumutat un an contra a două milioane de euro, cu opţiune de cumpărare pînă la 15 milioane, iar el va cîştiga două milioane pe an. Oricum, va rămîne acolo şi Inter va plăti toţi banii. Moratti i-a spus lui Giovani Becali că are încredere, a zis că va da două milioane şi apoi, după 6 luni, va face opţiune. Îl vor pentru Liga Campionilor şi, în cazul ăsta, bineînţeles că nu va mai juca cu Galatasaray. Rădoi şi Chivu vor forma cel mai puternic cuplu de fundaşi din Europa. Prin absurd, dacă nu îl vor păstra, a luat şi el două milioane, eu două milioane şi vine şi înapoi", a declarat Becali înaintea meciului de aseară. Conform acestuia, Rădoi ar urma să plece la Milano astăzi sau cel tîrziu în cursul zilei de mîine, pentru efectuarea unui examen medical complex, avînd în vedere istoricul accidentărilor sale.


Galatasaray

Gruparea turcă Galatasaray, adversara Stelei în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, a prezentat ieri oficial doi jucători. Primul este internaţionalul turc de tineret Alparslan Erdem, fundaş care a evoluat în sezonul trecut la echipa a doua a lui Werder Bremen. El a semnat un contract pe trei ani cu Galata. Al doilea este portarul italian Morgan de Sanctis, împrumutat pe o perioadă de un an de la FC Sevilla. Sezonul trecut, De Sanctis a fost folosit doar în 13 partide de fosta deţinătoare a Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport două