x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - FC Sevilla 0-2 / Vai Steaua noastra!

Steaua - FC Sevilla 0-2 / Vai Steaua noastra!

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    16 Feb 2007   •   00:00
Steaua  -  FC Sevilla 0-2 / Vai Steaua noastra!

Desi au vrut foarte mult sa invinga, stelistii s-au vazut depasiti la toate capitolele de cea mai buna echipa de club din lume a anului trecut.

Visul europen al Stelei pare sa se apropie de sfarsit. Ros albastrii au vrut mult, dar andaluzii s-au aratat un adversar redutabil, castigatorii Cupei UEFA de anul trecut, marcand de doua ori in poarta lui Cernea. Portarul stelist parea coplesit de faptul ca i se dublase salariul si a gafat nepermis de cateva ori, culminand cu faza primului gol cand a facut un hent la marginea careului.

ANOST. Sevilla a aratat ca o echipa mare, care nu a prea lasat spatii largi in aparare. "Imi este un dor nebun de fotbal", spunea inainte de meci, Gigi Becali. Din pacate, echipa lui Cosmin Olaroiu a jucat anost, fara vlaga, nereusind prea multe pe parcursul meciului si inseland asteptarile patronului. "Cum sa fie arbitrii de vina pentru esec, nu vedeti ca nu jucam nimic?!", a tinut Becali sa le raspunda celor care acuzau brigada ca a anulat un gol Stelei.

RECUNOASTERE
"Am fost invinsi de o echipa mult mai buna. Totul s-a terminat dupa ce am primit primul gol, pentru ca in repriza a doua nu am mai jucat nimic."
Dorin Goian
fundas Steaua

Dezamagire la vestiare

INEGAL. Duelul Paraschiv - Kanoute a fost castigat de ultimul
Daca inaintea partidei de aseara visau la castigarea Cupei UEFA, jucatorii Stelei au fost dupa meci prabusiti la vestiare, fara sa-si poata explica evolutia sub asteptari

Actuala aventura a "militarilor" in primavara europeana pare sa fie cea mai scurta din ultimii doi ani. Dupa eliminarea Valenciei, in urma cu doi ani, si a lui Betis Sevilla, anul trecut, elevii lui Cosmin Olaroiu par acum sa nu mai aiba nici o sansa de calificare.

CONTESTATII. Desi prestatia formatiei din Ghencea a fost net inferioara celei etalate de adversara Stelei de ieri seara, cativa dintre fotbalisti au acuzat arbitrajul prestat de brigada germana condusa de Florian Meyer. "Chiar daca nu am jucat, cred ca Steaua a facut un joc bun si numai faptul ca am luat doua goluri stupide ne-a impiedicat sa fim cel putin egala lui FC Sevilla. Steaua ramane o echipa mare, iar arbitrajul n-a fost cel mai reusit", a spus la final Victoras Iacob, care s-a referit in ultima parte la golul anulat "ros-albastrilor" in prima repriza. De partea cealalta, tehnicianul lui FC Sevilla, Juande Ramos, a afirmat ca formatia sa are acum prima optiune in privinta calificarii: "Ambele echipe au vrut sa castige. Mai sunt 90 de minute de joc, dar sunt multumit. Steaua a incercat sa desfaca apararea noastra, insa am reusit un joc exact in faza defensiva, aproape fara eroare".

FAIR-PLAY
"Ambele echipe au vrut sa castige. Mai sunt 90 de minute de joc, dar sunt multumit. Steaua a incercat sa desfaca apararea noastra, insa am reusit un joc exact in faza defensiva, aproape fara eroare. Vom aborda totusi jocul retur cat se poate de concentrati, sa nu patim ca Betis anul trecut".
Juande Ramos
Antrenor FC Sevilla
MAHNIT
"Am reusit prea putin din ceea ce ne-am propus. N-am avut nici ritm, pentru ca s-a jucat cu mingi lungi si s-a eliminat faza de constructie. A fost cea mai modesta evolutie a noastra din aceasta iarna. E greu sa mai intoarcem soarta calificarii de la 0-2, dar este clar ca trebuie sa ne prezentam altfel decat am facut-o acum."
Cosmin Olaroiu
antrenor Steaua

In vizita la Casa Poporului

AFPPHOTO/MEDIAFAX
PRIMUL CONTACT. Inainte de plimbarea de ieri, spaniolii s-au antrenat miercuri seara in Ghencea
Dimineata dinaintea meciului a fost una extrem de plina pentru cele doua adversare. Daca spaniolii au facut o vizita la Casa Poporului, stelistii au ales locul traditional de relaxare inaintea meciurilor importante, complexul IDM din Regie.

Fara a fi insotiti de jandarmi sau bodyguarzi si extrem de relaxati, fotbalistii lui Juande Ramos s-au deplasat la cea mai mare cladire din Europa si a doua cea mai mare din lume, dupa Pentagon.

Spaniolii au preferat sa plece pe jos de la Hotelul Marriott, iar in apropierea locului de destinatie s-au intalnit cu mai multi suporteri ai Stelei, imbracati in rosu si albastru. Acestia le-au cantat celor de la Sevilla melodia Maria, a trupei Scooter, imnul neoficial al trupei din Ghencea.
×
Subiecte în articol: sport steaua sevilla