x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - FC Sevilla / Sanse pentru ros-albastri

Steaua - FC Sevilla / Sanse pentru ros-albastri

de Mihai Igirosanu    |    14 Feb 2007   •   00:00
Steaua  -  FC Sevilla / Sanse pentru ros-albastri

Vestile dinspre Sevilla sunt incurajatoare pentru campioana Romaniei. Spaniolii sosesc azi, la ora 14:00, pe Otopeni, fara patru oameni de baza: Javi Navarro, Dragutinovici, Renato si Jesus Navas.

Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, pare sa se fi decis asupra formulei cu care va aborda intalnirea cu detinatoarea Cupei UEFA. Se pare ca tehnicianul ros-albastrilor va miza pe sistemul 4-4-2, cu atacul format din francezul Thereau si Vali Badea. La ora 16:30, pe terenul 6, Steaua va efectua azi ultimul antrenament, urmand ca terenul central sa fie pus la dispozitia spaniolilor de la ora 20:00.

PREVIZIUNE. Antrenorul Sevillei, Juande Ramos, a prefatat ieri "dubla" cu Steaua in paginile cotidianului Diario de Sevilla. "Romanii au o echipa mai buna decat crede lumea, sunt convins ca echipa care se va califica poate ajunge in finala Cupei UEFA. Steaua este o candidata serioasa, pentru ca are o echipa buna si a pregatit meciul cu mare atentie. Suntem ingrijorati pentru ca avem un adversar dur, dar, din fericire, nu avem indisponibilitati", a spus tehnicianul spaniol.

REDUCERE. Comisia de Apel a decis ieri ca Steaua sa ramana cu doar doua etape de suspendare a terenului. Astfel, ros-albastrii vor putea disputa derby-ul cu Dinamo, din 7 aprilie, din etapa a 25-a, pe stadionul din Bdul Ghencea. Partidele cu UTA, din etapa a 20-a, si cu FC Arges, din etapa a 23-a, vor fi disputate la cel putin 150 de km distanta de Bucuresti.

COMPLIMENTE
"Steaua isi doreste sa castige si va fi o atmosfera fierbinte, deoarece s-au vandut toate biletele, si publicul de acolo ii ajuta mult. Se vor infrunta doua dintre echipele care au cele mai mari sanse de a ajunge in finala de la Glasgow"
Ramon Rodriguez Verdejo
director sportiv FC Sevilla

VOR SA JOACE CU UTA LA ORADEA
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat ca va face demersurile necesare pentru organizarea partidei cu UTA, din etapa a 20-a a Ligii I, la Oradea. "Vom face recurs la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal. Vrem sa fim tratati la fel ca si celelalte echipe. Rapidului i s-a redus suspendarea de la trei etape la una, desi abaterile erau mult mai grave in opinia noastra. Intreprindem diligentele necesare pentru a evolua cu UTA la Oradea, chiar daca distanta dintre Arad si Oradea este destul de mica".

LOTUL DE 19
Antrenorul celor de la Sevilla, Juande Ramos, a anuntat ieri si numele celor 19 jucatori pe care ii va deplasa la Bucuresti. Iata lotul andaluzilor: Andres Palop, David Cobeno - portari, Andreas Hinkel, Daniel Alves, Aitor Ocio, Federico Fazio, Julien Escude, David Escudero - fundasi, Antonio Puerta, Correia Adriano, Sergio Paolo Duda, Enzo Maresca, Jose Marti, Christian Poulsen, Alejandro Alfaro - mijlocasi, Luis Fabiano, Frederic Kanoute, Ernesto Chevanton, Alexander Kerjakov - atacanti.
×
Subiecte în articol: sport steaua