x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Iese Oleg, intra Oli

STEAUA / Iese Oleg, intra Oli

de Mihai Igirosanu    |    29 Noi 2005   •   00:00
STEAUA / Iese Oleg, intra Oli

Meciul cu Hertha, de la Berlin, programat la 15 decembrie, va fi ultimul la Steaua pentru antrenorul Oleg Protasov. Acesta l-a anuntat ieri pe Gigi Becali ca va pleca la Dnepr Dniepropetrovsk.

Oleg Protasov s-a intalnit ieri cu boss-ul Stelei, la discutie asistand managerul general, Mihai Stoica, si presedintele Marius Lacatus. Gigi Becali a anuntat ca marele favorit pentru preluarea echipei este Cosmin Olaroiu.

DECIZIE. "99% voi pleca dupa incheierea turului Diviziei A si dupa meciul cu Hertha, de la Berlin. Vreau sa ma intorc acasa, in Ucraina, impreuna cu familia mea", i-a spus Protasov lui Becali. Decizia antrenorului, caruia clubul Dnepr i-a propus un salariu de aproximativ 600.000 de euro pe sezon, a fost confirmata si de secundul sau, Stefan Stoica. "Am incercat sa-l fac sa se razgandeasca, dar totul a fost in zadar", a declarat Stoica. La Steaua, Protasov are asigurat un venit de 180.000 de euro pe an.

REACTII. "Daca Oleg va pleca, atunci viitorul antrenor va fi Olaroiu. Protasov nu trebuie sa inapoieze nici clauza de reziliere de 150.000 de dolari. El va lasa Steaua pe locul 1 in tur si calificata in Europa", a declarat Gigi Becali, care urma sa mai aiba o discutie aseara cu ucraineanul.

Delegatia suedezilor de la Halmstads a sosit ieri in Bucuresti. Antrenorul Andersson nu-i va putea folosi pe cei mai buni atacanti, golgeterul Thordvalsson, accidentat, si cu ghanezul Preko, care nu s-a inteles cu conducere pentru prelungirea contractului.

Mihai Stoica - "Ne dorim ca Protasov sa continue!"


Managerul general al Stelei, Mihai Stoica (foto), a vorbit ieri despre situatia lui Oleg Protasov si despre crucialul meci cu Halmstads, de maine seara.

Jurnalul National: Care este situatia lui Oleg Protasov?
Mihai Stoica: Oleg are mai multe oferte, dar mi-a promis ca le va lua in calcul doar dupa meciul de la Berlin.

Care ar fi cea mai la indemana solutie pentru banca Stelei?
Nu pot sa vorbesc despre un inlocuitor atat timp cat Oleg este antrenorul Stelei. Toti cei din club suntem foarte multumiti de ce a facut Oleg si ne dorim sa continue. Decizia ii apartine.

Veti pleca si dumneavoastra in momentul despartirii de Oleg Protasov?
Sunt pure inventii.

Cat de mult afecteaza acestea pregatirea meciului cu suedezii?
Sper ca baietii sa se detaseze si sa realizeze importanta meciului. Miercuri vrem un stadion arhiplin si o atmosfera cel putin ca la meciul cu Lens. Am inteles de la directorul executiv, Vali Argaseala, ca se va rezolva si problema prelungirii programului mijloacelor de transport in comun miercuri seara. Ma bucur ca primarul a inteles importanta acestui joc si faptul ca ne respectam suporterii.

Ce va doriti mai mult? Un parcurs lung in Cupa UEFA sau castigarea titlului?
As vrea sa depasim perfomanta de anul trecut, dar, nici nu ma gandesc sa nu castigam titlul.

Ce transferuri se anunta pentru pauza de iarna?
E posibil sa mai vina jucatori, dar eu consider ca este mult mai important sa nu plece nimeni.
×
Subiecte în articol: sport oleg protasov oleg protasov