x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua îl ia şi pe Cristi Tănase

Steaua îl ia şi pe Cristi Tănase

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Aug 2009   •   00:00
Steaua îl ia şi pe Cristi Tănase
Sursa foto: Mihai Stetcu/

Steaua Bucureşti a câştigat lupta cu FC Koln şi l-a transferat pe mijlocaşul Cristian Tănase. Conform ksda.de, Michael Meier, managerul FC Koln, "a eşuat în discuţiile cu Andrei Penescu". Express publică inclusiv o declaraţie a impresarului Ioan Becali care confirmă transferul.



Site-ul german spune că internaţionalul român  "Cristi Tănase a semnat joi cu Steaua un contract pe cinci ani". Jucătorul ar urma să se alăture divizionarei B Steaua II iar la întoarcerea echipei pregătite de Bergodi din Scoţia va intra în programul normal de pregătire al primei echipe a clubului din Ghencea.

Ioan Becali: Tănase va semna pentru cinci sezoane cu Steaua

"Mîine mă voi duce să mă întâlnesc cu Cornel Penescu şi vom discuta despre transferul lui Tănase la Steaua. În mare parte cred că transferul lui este deja făcut, dar momentan nu am semnat nimic cu jucătorul. Mâine sunt şanse mari să semnăm cu Tănase, după ce voi negocia cu Penescu, mai ales că oferta din Germania a căzut", a spus Becali pentru gsp.ro. Nesiguranţa relativă afişată de patronul Stelei a fost spulberată de impresarul Ioan Becali care, în afară de a confirma afacerea l-a luat peste picior pe preşedintele FC Koln. "Imi pare rau dragi locuitori ai Kolnului insa Cristi Tanase semneaza maine un contract pe 5 ani cu Steaua. Acolo are el un viitor. Presedintele Kolnului, domnul Meier, este un mare manager, insa transferul acesta nu i-a reusit", a spus Giovanni Becali pentru nemtii de la Express.

×