x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua, în semifinale

Steaua, în semifinale

de Vlad Ionescu    |    06 Apr 2010   •   00:00
Steaua, în semifinale
Sursa foto: Alex Nicodim/Intact Images/Gazeta Sporturilor



Din cele patru echipe masculine româneşti care au evoluat în Sâmbăta Mare în competiţiile europene, doar Steaua, în Cupa Cupelor, s-a calificat în fazele superioare.

Steliştii au avut parte de un Paşte fe­ri­cit, după ce au eliminat în sfertu­ri­le de finală ale Cupei Cupelor pe sârbii de la HC Kolubara. Băieţii antrenaţi de Bozo Rudici au pierdut returul de la La­zarevac cu scorul de 24-20, dar au acces în careul de aşi datorită victoriei cu 31-26 obţinută în prima manşă.

Finalul meciului din Serbia a fost pe muchie de cuţit, Stea­ua reuşind să reziste în ultimele se­cun­de, deşi a avut doi jucători eliminaţi. Tragerea la sorţi a semifinalelor are loc azi la Viena, meciurile fiind programate la 24/25 aprilie şi 1/2 mai.

Adversara Stelei se va alege dintre San Antonio, Granollers (ambele Spania) şi Gummersbach (Germania), echipe mai bine cotate, care în ultimii ani au câştigat mai multe trofee continentale.


ELIMINĂRI ÎN SERIE
În Liga Campionilor, HCM Constanţa s-a oprit în optimi, fiind eliminată de MKB Veszprem, fosta echipă a lui Marian Cozma, care s-a impus în ambele manşe. După victoria cu 27-23 obţinută în tur, la Buzău, campioana Ungariei a câştigat şi pe teren propriu cu 27-26, la meci fiind prezent şi tatăl lui Marian, Petre Cozma.

În Challenge Cup, CSU Suceava şi Ştiinţa Bacău au fost eliminate în sferturi, astfel că România a rămas fără reprezentantă în competiţia pe care a dominat-o autoritar în ultimii patru ani. CSU a învins cu 32-25 pe Slovan Ljubljana, după ce, în tur, slovenii câştigaseră cu 31-23, iar Ştiinţa a întrecut pe Sporting Lisabona cu 28-23, dar, în tur, portughezii se impuseseră cu 30-24.

×
Subiecte în articol: sport