x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Lăcă ţinteşte revanşa

STEAUA / Lăcă ţinteşte revanşa

de Mihai Igirosanu    |    18 Dec 2008   •   00:00
STEAUA / Lăcă ţinteşte revanşa

Deşi revenirea sa în Ghencea nu este încă oficială, Marius Lăcătuş a ajuns la un acord cu finanţatorul Gigi Becali asupra unui salariu anual de 250.000 de euro. În acest timp, din Germania, Dorinel Munteanu şi-a exprimat dezamăgirea pentru tratamentul la care a fost supus.



În noul mandat la Steaua, Lăcătuş ar putea să-şi mai rotunjească veniturile la anul cu 250.000 de euro în cazul câştigării titlului, iar o eventuală nouă calificare în grupele Ligii Campionilor îi va aduce încă 200.000 de euro. “Ştiu unde plec. Rămâne de văzut dacă drumul este bun sau rău. După Crăciun o să mă întâlnesc cu Gigi şi o să discutăm, iar dacă voi hotărî că e cazul să revin, voi reveni. Mi-am dat doar un acord de principiu să vin la Steaua. Faptul că nu am reuşit anul trecut să câştig campionatul şi anul acesta am o nouă şansă mă fac să mă întorc la Steaua.” Aflat la reşedinţa din Germania, fostul antrenor al Stelei Dorinel Munteanu a spus: “Găsisem la Steaua o echipă căzută din toate punctele de vedere. Cât am fost antrenor am făcut tot ce este bine pentru echipă. Sunt convins că puteam să fac treabă bună. Îmi revin, chiar dacă am fost nedreptăţit. Nu au avut încredere cei de la Steaua în mine, iar acolo nu se poate face performanţă”.  

Gest umanitar

Atacantul Stelei, Adrian Neaga (foto), va organiza la finalul acestei săptămâni un turneu umanitar la Piteşti, care se va încheia cu un meci demonstrativ, la care vor participa foste glorii şi jucători ai Stelei, printre care Mirel Rădoi, Nicoliţă sau Ilie Bărbulescu. Meciul-vedetă va avea loc duminică, de la ora 17:00, iar pe lângă cei trei vor mai participa, printre alţii, Vasile Popa, Andrei Speriatu, Petre Marin, Marin Radu II sau Ilie Stan. “Va fi un turneu umanitar, iar din banii strânşi vom ajuta un spital de copii. Vom renova mai multe saloane. Am început deja să punem termopane şi vom continua”, a declarat Adrian Neaga pentru NewsIn, preluat de GSP.

Ronny, primul venit

Enciclopedia virtuală Wikipedia îl prezintă pe fundaşul stânga brazilian Ronny drept fotbalistul Stelei. Conform unor informaţii, jucătorul aflat sub contract cu Sporting Lisabona va fi iniţial împrumutat pentru şase luni în Ghencea. Pe numele său complet, Ronny Heberson Furtado de Araujo şi-a început cariera la Corinthians, unde a evoluat până în 2006, an în care Sporting i-a obţinut semnătura după o concurenţă cu Manchester City, PSV Eindhoven sau Paris Saint-Germain. Următoarea achiziţie a Stelei ar putea fi căpitanul Sportului Studenţesc, Dacian Varga: “Telefonul meu este deschis, aştept orice ofertă. Chiar nu ştiu absolut nimic de Steaua. Nu poţi refuza Steaua, e un club mare”, a spus Varga pentru Sport.ro. La capitolul plecări, mijlocaşul Florin Lovin pare ca şi plecat din Ghencea: “Sunt discuţii cu cei din Italia referitoare la transferul meu, şi au fost şi anul trecut, mai ales cu Lecce. Ştiu că Gică Popescu a jucat şi el la Lecce, dar nu am vorbit cu el, să semnez eu mai întâi contractul, şi când va veni o ofertă din partea lor cu o sumă pentru mine, iar cei de la Steaua acceptă, atunci putem discuta de un transfer. Am vorbit cu agentul meu care mă reprezintă în Italia, el ştie ce vreau eu la salariu, le-a spus italienilor, acum, dacă există interes sută la sută din partea lor, urmează ca ei să facă oferta”, a dezvăluit Lovin.   

×
Subiecte în articol: sport steaua