x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Negocieri cu Glasgow

Steaua - Negocieri cu Glasgow

de Mihai Igirosanu    |    21 Dec 2006   •   00:00
Steaua - Negocieri cu Glasgow

Ofertele din ce in ce mai numeroase primite pentru Nicolae Dica i-ar putea determina totusi pe oficialii Stelei sa accepte transferul in strainatate al vedetei "ros-albastrilor" din sezonul trecut. Cea mai serioasa varianta pare Glasgow Rangers.

Campionii, aproape sa-l piarda pe Nicolae Dica. Ofertele din ce in ce mai numeroase primite pentru Nicolae Dica i-ar putea determina totusi pe oficialii Stelei sa accepte transferul in strainatate al vedetei "ros-albastrilor" din sezonul trecut. Cea mai serioasa varianta pare Glasgow Rangers.

Conform ultimelor informatii, sustinute si de impresarul Dumitru Tudor, Dica s-ar afla deja in negocieri destul de avansate cu conducerea echipei scotiene Glasgow Rangers.

INTERES. "Astept sa pluseze cei de la Glasgow pentru Dica. La acest moment, jucatorul se poate plafona in Liga 1. Ca si Balace, Dica e un om care stie ce vrea, si vrea sa faca un alt pas. Vrea sa joace afara, este si un familist, vrea sa faca mai mult pentru familia sa. Oferta de la Glasgow este foarte serioasa, sunt negocieri avansate. Ramane ca si Gigi Becali sa-l lase sa plece. Fotbalul romanesc este in mare ascensiune, preturile jucatorilor nostri au crescut in Europa", a declarat Tudor. "Nu stiu nimic despre aceste oferte. Deocamdata sunt la Steaua si sper sa-mi fac treaba cat mai bine aici", a precizat ieri Nicolae Dica.

INCREDERE. Jucatorul Stelei a mai afirmat ieri ca Steaua nu este victima sigura in fata celor de la FC Sevilla, in cele doua meciuri care vor avea loc, in februarie, in "16-imile" Cupei UEFA. "Am dovedit ca suntem si noi valorosi. E adevarat ca Sevilla este pe val in ultima vreme, a reusit sa bata in acest an si pe Real Madrid, si pe FC Barcelona. Totusi, trebuie sa ne jucam sansele, si noi credem in ele. Sevilla a aratat ca e mai buna decat Real Madrid, dar eu cred ca Olympique Lyon este peste Sevilla", a comentat cel mai apreciat fotbalist din Ghencea.
Vine Croitoru
Curtat intes si de Dinamo, mijlocasul stanga al lui FC Vaslui, Marius Croitoru, este ca si transferat la Steaua. "Sunt discutii avansate, dar depinde si de alegerea jucatorului. Cred ca zilele astea se va decide situatia lui Croitoru. In proportie de 75%-80%, Marius va ajunge la Steaua", a spus fostul international si actualul impresar Adrian Ilie. In schimb, presedintele CA al FC Vaslui, Octavian Apetrei, a afirmat ca "sunt simple speculatii" si ca nu se pune problema ca Marius Croitoru sa plece de la Vaslui la o echipa din tara. Finantatorul stelist Gigi Becali a anuntat ieri ca Marius Croitoru va veni la echipa sa, iar antrenorul dinamovist Mircea Rednic, care si-l doreste foarte mult, poate sa-l uite. Clauza de reziliere a contractului lui Croitoru este de aproximativ 550.000 de euro. Altfel, dupa ce operatia la genunchi de la Bologna s-a finalizat cu succes, atacantul Daniel Oprita va lipsi minimum trei luni de pe gazon. La Bologna se trateaza si portarul Martin Tudor, care ar putea reveni la Steaua.

×
Subiecte în articol: sport steaua