x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - OTELUL 4-0 / Pentru refacerea moralului

STEAUA - OTELUL 4-0 / Pentru refacerea moralului

de Florin Gongu    |    29 Aug 2005   •   00:00
STEAUA  -  OTELUL 4-0 / Pentru refacerea moralului

Doar 8 minute a rezistat Otelul pe terenul campioanei. Golul lui Sorin Paraschiv (foto), care a trecut ca gasca prin apa pe langa fundasii echipei adverse, a fost cel care a dat frau descatusarii.

REVENIRE. Nu a mai trecut mult timp si Steaua a punctat din nou. Nicolae a intarit convingerile celor care au spus ca absenta sa din dubla cu Rosenborg a cantarit foarte mult si a punctat cu un lob peste portarul Urai, dupa o pasa venita de la Banel Nicolita. Doar imprecizia atacantilor gazdelor a impiedicat ca prima repriza sa se incheie cu un scor de neprezentare.

IN GRAFIC. Dupa pauza, Victoras Iacob si-a indeplinit norma de un gol pe meci, punctand dupa o pasa a lui Nicolae Dica. Cu misiunea indeplinita, atacantul venit chiar de la adversarul de ieri a fost trecut pe banca, pentru a-i lasa locul lui Andrei Cristea. Ex-bacauanul nu a profitat de sansa care i s-a dat, vrand parca sa demonstreze ca statutul de rezerva ii vine ca o manusa. A profitat in schimb Daniel Oprita, care a punctat pentru 4-0 in minutul 74. Laurentiu Dinita a fost aproape de 5-0, dar mingea trimisa catre poarta goala a fost respinsa in ultimul moment de un fundas galatean. Steaua, care a aliniat cea mai buna formula de la returul cu Shelbourne, a gasit in Otelul adversarul perfect pentru refacerea moralului dupa eliminarea din Liga Campionilor. Incantati de jocul echipei, cei 12.000 de spectatori s-au impacat atat cu Mirel Radoi, cat si cu Oleg Protasov, scandandu-le numele.

SCHEMA
"Am lucrat toata saptamana la psihicul jucatorilor pentru ca, de regula, dupa meciurile din cupele europene iti intri mai greu in ritmul campionatului. Sunt mandru de cum au jucat baietii" - Oleg Protasov, antrenor Steaua

×
Subiecte în articol: sport