x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Pace in disputa RAFO

STEAUA / Pace in disputa RAFO

de Florin Gongu    |    20 Ian 2006   •   00:00
STEAUA / Pace in disputa RAFO

Dupa ce miercuri seara Marian Iancu, presedinte BkP, reclamase faptul ca Steaua nu are cum sa joace cu sigla RAFO pe piept, ieri lucrurile s-au mai linistit.

In calitatea sa de presedinte al BkP, Marian Iancu, presedinte si la Poli Timisoara, a invocat faptul ca RAFO nu si-ar fi dat acordul sa-i fie folosite numele si sigla.

SPECULATIE. Doar ca la prezentarea sponsorului facuta in cadrul conferintei de presa sustinute de FC Steaua a fost prezent tocmai Marin Anton, manager general al RAFO Onesti. "Este vorba de o speculatie juridica pe care o incearca Iancu. Acordul pentru publicitate este dat de RAFO catre Expanet Limited. BkP a fost actionar majoritar la RAFO, dar la 12 iulie 2005 si-a vandut actiunile. Ei au incasat o mare parte din bani, dar acum se judeca ridicarea de sechestru asigurator pusa pe actiunile RAFO, la data de 19 august, tocmai din cauza datoriilor facute pe timpul managementului lui Iancu. BkP nu mai are treaba cu RAFO, dar oficial va fi recunoscut acest lucru doar la finele procesului", a explicat Marin Anton.

DISCUTIE. Pentru a se lamuri, Marian Iancu si Gigi Becali au purtat miercuri seara o discutie telefonica.

"I-am spus sa nu mai vorbeasca pana cand legea nu se va pronunta. Eu nu am nici un contract cu RAFO. Ei sunt doar beneficiarii intelegerii dintre Steaua si Expanet Limited si au numai de castigat. Practic, le spalam imaginea. Am luat banii, acum trebuie sa respect contractul", a povestit patronul Stelei. Iancu a preferat sa nu mai faca nici un comentariu.

1-0 CU C1
In al doilea meci amical din turneul italian, Steaua a invins ieri cu 1-0 pe Massese, echipa nou promovata in Serie C1, aflata pe locul 12 in grupa B. Singurul gol al partidei, disputata pe gazon sintetic si fara arbitri de margine, a fost marcat cu capul de Cristea (’81), dupa o centrare a lui Nicolita, singurul titular din tur care a jucat ieri. Cosmin Olaroiu a folosit formula: Cernea - D. Balan, E. Baciu, Tudose, P. Marin (’57 Nicolita) - Oprita (’61 Ochirosii), Lovin, Cristocea, Enescu (’46 Litu) - Simion, Dinita (’60 A. Cristea). Partida nu a fost lipsita nici de incidente, Olaroiu dorind la un moment dat sa intre pe teren pentru a pedepsi un jucator advers care il lovise pe Cristea. Azi, in ultima zi a cantonamentului italian, Steaua o va intalni pe FC Sion, lider in liga secunda elvetiana.
×
Subiecte în articol: sport steaua rafo