x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Poli Iasi 1-0 / Victorie doar pentru moral

Steaua - Poli Iasi 1-0 / Victorie doar pentru moral

de Ionut Paduraru    |    23 Apr 2007   •   00:00
Steaua - Poli Iasi 1-0 / Victorie doar pentru moral

Roş-albaştrii au reuşit să intrerupă seria de trei infrangeri consecutive şi speră din nou la clasarea pe locul secund după remiza inregistrată de CFR Cluj.

Steliştii au făcut o primă repriză mult peste media din ultimul timp, oaspeţii nereuşind in primele 45 de minute nici un şut pe poarta lui Cernea. Pe final de meci insă, elevii lui Olăroiu au fost inghesuiţi in propria jumătate, dar au rezistat, obţinand cele trei puncte. Campioana se află in acest moment la 6 puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj, pe care o va intalni in meci direct joi.

PROGRES. Patronul Gigi Becali s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei in primul meci de după reconfirmarea lui Olăroiu in postul de antrenor. "Mi-a plăcut foarte mult jocul din prima repriză, incat uitasem că se joacă fără spectatori. In a doua repriză am stat cu emoţii. Am avut şi ghinion, pentru că puteam să mai inscriem, dar am stat cu sufletul la gură pană la final. Nu poţi să spui că Steaua şi-a revenit in totalitate, dar după jocul din prima parte putem spune că am făcut un pas inainte", a spus Becali, care a precizat că managerul general Mihai Stoica nu a venit la meci deoarece este plecat să urmărească jucători in vederea unor posibile transferuri.

DECISIV
Căpitanul Mirel Rădoi a spus după meci că uitase cum este să obţii o victorie. "Nu mă aşteptam să fie aşa greu. Era un meci cu mare presiune şi trebuia să caştigăm. La gol nu ştiam cum să mai reacţionez. Imi venea să fac tumbe pe teren", a spus Rădoi, care a prefaţat apoi şi meciul cu CFR Cluj, decisiv in lupta pentru locul doi: "Trebuie să invingem joi la Cluj, altfel ne va fi foarte greu. E un meci de şase puncte, pentru că jucăm in deplasare şi in caz de egalitate va conta. Dacă pierdem, ne rămane doar locul trei". De precizat că Olăroiu iar n-a fost prezent la conferinţa de presă de după meci.

GLUMEŢ
Antrenorul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa, şi-a păstrat simţul umorului in ciuda infrangerii. "A fost un meci in care atmosfera a fost plictisitoare. Fără spectatori nici nu-ţi arde de joc. Fotbalul fără spectatori e ca nunta fără şpriţ. Că fără lăutari s-a mai văzut, la pocăiţi, dar şi ei stau cu sticla pe sub masă", a spus Popa, care a ţinut să se fotografieze alături de stelistul Elton: "Imi place Elton, am făcut o poză cu el, ca să ştiu că am atins un brazilian. E un jucător foarte bun, rapid, tehnic, mi-e simpatic". Etapa viitoare, contra Argeşului, Iaşi nu va conta pe Brăneţ şi pe Balbă, suspendaţi.

×
Subiecte în articol: sport meci