x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Si-au prezentat cele doua achizitii

Steaua - Si-au prezentat cele doua achizitii

de Ionut Paduraru    |    13 Feb 2007   •   00:00
Steaua - Si-au prezentat cele doua achizitii

Cele mai recente achizitii ale ros-albastrilor, Marius Croitoru si brazilianul Andrey Nazario, au fost prezentate oficial ieri. Cu aceeasi ocazie, Steaua a anuntat si prelungirea contractului portarului Cernea.

"Jucatori importanti"

Cele mai recente achizitii ale ros-albastrilor, Marius Croitoru si brazilianul Andrey Nazario, au fost prezentate oficial ieri. Cu aceeasi ocazie, Steaua a anuntat si prelungirea contractului portarului Cernea.

La conferinta de presa, Mihai Stoica a glumit spunand ca cele doua transferuri au "iz de telenovela". "Ambele sunt transferuri cu iz de telenovela, regizata si jucata in suprafata carpato-danubiano-pontica, dar si la distanta. Sunt foarte bucuros ca s-au materializat, vor fi jucatori importanti", a spus managerul general, completat apoi de antrenorul Cosmin Olaroiu: "Andrey si Croitoru sunt jucatorii de care aveam nevoie. Sigur ca exista loc si de mai bine, dar ca sa aduci jucatori de nivelul la care ne aflam noi acum nu este un lucru usor. Sper ca Andrey sa-si reintre in ritm dupa accidentarea pe care a avut-o si sa fie ceea ce-si doreste toata lumea. Marius speram sa aduca un plus in jocul nostru prin calitatea lui tehnica".

CONTRACTE. Stoica a mai spus ieri ca Atletico Paranense a trimis cartea verde a portarului Andrey. "Certificatul international de transfer al lui Andrey a sosit saptamana trecuta si acum este stelist cu acte in regula, contractele au fost semnate. De asemenea, portarul Cernea a semnat un nou angajament pe trei ani si jumatate cu Steaua, pentru ca am considerat ca merita o prelungire a contractului in urma comportamentului sau in pregatire", a declarat oficialul.

AZI E APELUL
Comisia de Apel a FRF va judeca in aceasta dimineata, de la ora 9:00, memoriile facute de Steaua si de Universitatea Craiova dupa suspendarile pe trei, respectiv doua etape hotarate in urma cu o saptamana de Comisia de Disciplina. Managerul Mihai Stoica a declarat ieri ca are doua variante, Oradea si Brasov, in cazul in care Steaua va trebui sa joace la mai mult de 150 de kilometri in afara Bucurestiului. "Am fi dorit la Sibiu, dar acolo nu se poate, asa ca raman variantele Oradea sau Brasov", a anuntat Meme.

ANDREY: "VISEZ SA JOC IN NATIONALA BRAZILIEI"
La prezentare, portarul Andrey a declarat ca a ales sa vina in Romania datorita lui Mihai Stoica. "Am fost foarte bine primit de colegi si am ales sa joc aici, desi am mai avut si alte oferte, pentru ca Meme a venit in Brazilia si mi-a vorbit frumos de Steaua, ca este o mare familie. Obiectivul meu este sa apar bine, sa castig mereu si sa ajung, intr-o zi, chiar sa apar si in nationala Braziliei", a spus Andrey. "Sunt fericit ca am ajuns la cel mai important club din tara, unde am dorit mereu sa joc. Am fost primit bine si le multumesc colegilor pentru acest lucru. M-as bucura enorm daca as inscrie in meciul cu Dinamo", a declarat si Croitoru.

×
Subiecte în articol: sport steaua andrey