x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Toja a ajuns in Romania

Steaua - Toja a ajuns in Romania

06 Aug 2008   •   00:00
Steaua - Toja a ajuns in Romania

Mijlocasul columbian Juan Carlos Vega Toja (foto) a ajuns ieri dupa-amiaza in Bucuresti, la ora 17:45, urmind sa fie prezentat astazi. Fotbalistul sud-american, transferat pentru 900.000 de dolari de la FC Dallas, va semna tot azi un contract pe patru ani cu Steaua.



Mijlocaşul columbian Juan Carlos Vega Toja (foto) a ajuns ieri după-amiază în Bucureşti, la ora 17:45, urmînd să fie prezentat astăzi. Fotbalistul sud-american, transferat pentru 900.000 de dolari de la FC Dallas, va semna tot azi un contract pe patru ani cu Steaua.

Avionul care l-a adus pe jucătorul în vîrstă de 23 de ani a avut o întîrziere de aproximativ o oră şi jumătate. În cariera sa, Toja a mai trecut pe la Independiente Santa Fe (2003-2005), River Plate (2005-2006), iar în cele aproximativ 18 luni petrecute la FC Dallas a devenit cel mai iubit jucător de fani, bifînd două prezenţe consecutive în All Star Game, meciul care reuneşte cei mai buni fotbalişti din Major League Soccer. "Am renunţat la visul american pentru a juca în Liga Campionilor şi în naţionala Columbiei", a motivat Toja, care este al treilea internaţional columbian din lotul Stelei, alături de portarul Robinson Zapata şi noul idol din Ghencea, atacantul Dayro Moreno.

RĂDOI. Căpitanul Mirel Rădoi a vorbit pentru Corriere dello Sport despre posibilul transfer la Inter. "Mi-aş dori ca mutarea mea la Inter să se realizeze în decursul acestei săptămîni. Este o şansă unică pentru mine şi nu o pot lăsa să treacă pe lîngă mine. Vorbesc în fiecare zi cu prietenul meu Cristian Chivu despre această posibilitate", a spus Rădoi.

×
Subiecte în articol: sport