x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Toja vrea să confirme

STEAUA / Toja vrea să confirme

de Madalina Corbeanu    |    20 Noi 2008   •   00:00
STEAUA / Toja vrea să confirme

Mijlocaşul columbian Juan Carlos Toja a declarat pentru presa din ţara sa natală că nu regretă transferul la Steaua.



Pentru Toja, cea mai plăcută experienţă în Ghencea a fost posibilitatea de a evolua în Liga Campionilor. "La Steaua, antrenorul a folosit diferite formule de echipă, cu jucători diferiţi, în funcţie de ceea ce dorea de la meciul respectiv şi de adversar. Când am fost folosit la meciurile de acasă am avut sarcini ofensive, în timp ce în deplasare ideea este de a-ţi lua măsuri de precauţie în defensivă, dar nu trebuie neglijat nici atacul, deoarece Steaua este cea mai mare echipă din România şi trebuie să o demonstreze. E un sentiment foarte plăcut să joci în Liga Campionilor, ai ocazia să întâlneşti cele mai bune echipe, este ca un fel de cupă mondială. E o experienţă foarte frumoasă", a spus Toja.

Internaţionalul columbian a mai afirmat că în Ghencea a acumulat experienţă, chiar dacă nu a marcat. "În decembrie fac patru luni la Steaua. Este primul club din Europa la care joc şi am adunat experienţă. Sper să îmi îmbunătăţesc jocul şi să am performanţe. Nu am reuşit să marchez goluri şi m-am blocat un pic. Am început titular, însă în ultimele partide nu am avut şansa să joc, dar sunt fericit la Steaua, o să am destule ocazii. Cum e în România? Dacă joci prost, nu eşti bun, dacă joci bine, eşti Maradona", a spus Toja.

Amendaţi cu 50.000 de lei din cauza suporterilor

Clubul Steaua a fost sancţionat cu avertisment şi cu amendă de 50.000 de lei de la Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor provocate de fanii "roş-albaştrilor" la meciul cu Rapid. De asemenea, clubul Rapid, în calitate de organizator, a primit avertisment şi a fost amendat cu 40.000 de lei. Gruparea din Ghencea va fi judecată de Comisia de Disciplină a FRF şi în şedinţa de săptămâna viitoare, când vor fi luate în discuţie incidentele provocate de fanii stelişti la partida cu FC Timişoara.

×
Subiecte în articol: sport steaua