x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – Ujpest 2-0: Privind mai departe

Steaua – Ujpest 2-0: Privind mai departe

de Ionut Paduraru    |    18 Iul 2009   •   00:00
Steaua – Ujpest 2-0: Privind mai departe
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Cristiano Bergodi rămâne rezervat după debutul victorios pe banca Stelei în cupele europene, declarând că soarta calificării se va tranşa abia în returul de la Budapesta.



Totuşi, tehnicianul s-a declarat foarte mulţumit de rezultatul de 2-0 obţinut în prima manşă. "E un scor bun, dar nu se poate spune că ne-am calificat. Le mulţumesc băieţilor pentru dăruire, le mulţumesc şi suporterilor, au făcut o atmosferă foarte bună. Mergem acolo cu seriozitate. Acolo sunt suporterii unguri, vor fi mulţi şi vor face o atmosferă foarte bună, e bine să fim concentraţi şi să avem respect pentru echipa maghiară", a spus Bergodi.

În schimb, patronul Gigi Becali nu mai crede într-o surpriză în retur: "Bergodi a făcut primul pas spre echipa de viitor pe care mi-o doresc. N-am avut emoţii nici la eliminarea lui Kapetanos. La Budapesta nici nu merg, calificarea e jucată, asta nu e echipă care să ne bată, chiar dacă jucăm de 100 de ori".

De partea cealaltă, antrenorul lui Ujpest, Willie McStay, spune că echipa sa păstrează şanse la calificare. "Steaua are fotbalişti talentaţi, iar calitatea lor a contat. Noi am început să jucăm bine după primele douăzeci de minute, iar în primele treizeci de minute din repriza a doua s-a decis meciul.

Ne-am dorit să obţinem un rezultat care să menţină şansele de calificare şi ne-am îndeplinit obiectivul", a spus McStay, contrazis de presa ungară. "După pauză, chiar dacă Steaua a jucat în zece, defensiva lui Ujpest a fost anesteziată de două ori", a scris Nemzeti Sport, în timp ce Info Radio a notat că "Ujpest mai are şanse minime de calificare".

×
Subiecte în articol: sport