x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Ultimele lovituri

Steaua - Ultimele lovituri

de Mihai Igirosanu    |    19 Iul 2007   •   00:00
Steaua - Ultimele lovituri
Sursa foto: Fernando Vergara/

Portarul columbian Robinson Zapata a fost deja acontat, iar preşedintele Valeriu Argăseală şi managerul Adrian Ilie se află in Portugalia pentru a-l lua pe atacantul Dady.
Â

Portarul Zapata, care a fost titular in naţionala Columbiei la Copa America, este aşteptat să sosească pănă măine in Romănia pentru a semna contractul cu gruparea din Ghencea.


HOTĂRĂT. Conform site-ului sud-american futbolred, goalkeeper-ul a refuzat să evolueze intr-un meci amical pentru actuala sa echipă, Deportivo Cucuta, la Bucamaranga, pentru a se pregăti de plecarea spre Bucureşti. "Antrenorul formaţiei columbiene, Jorge Luis Bernal, a rămas surprins de decizia lui Zapata de a se transfera la Steaua", mai notează sursa citată.


NEGOCIERI. Prezenţa in Portugalia a lui Argăseală şi a lui Ilie a fost confirmată şi de cunoscutele cotidiene A Bola şi O’Jogo. Ultimul ziar scrie că Belenenses nu ar dori să se despartă de Dady, astfel că Steaua va fi nevoită să achite clauza de reziliere a jucătorului, de 3 milioane de euro. Eduardo Fernandes Pereira Gomes "Dady" are 25 de ani, este născut in Insulele Capului Verde şi, in sezonul trecut, a fost golgeterul echipei, cu 12 goluri.



Bilete pentru prezentarea lotului



FC Steaua a pus ieri in vănzare biletele pentru meciul amical cu Charleroi, programat măine seară, in cadrul unui spectacol, la ora 20:30, cu prilejul prezentării lotului pregătit de Gică Hagi. Fanii care au ajuns la stadion la ora 10:00, aşa cum era anunţat iniţial, au constatat că organizatorii au amănat vănzarea biletelor din cauza celor care trebuiau să monteze calculatoarele de la ghişee. "Este vina noastră, pentru că nu ne-am respectat sarcinile, nu a clubului", a spus unul dintre cei care lucrau la montarea caselor de bilete. Preţurile biletelor sunt următoarele: tribuna 0 - 20 RON, tribuna I - 15 RON, tribuna II - 10 RON şi peluze - 5 RON.

×
Subiecte în articol: sport