x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – Urziceni 0-1: N-a mers socoteala

Steaua – Urziceni 0-1: N-a mers socoteala

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    17 Aug 2009   •   00:00
Steaua – Urziceni 0-1: N-a mers socoteala
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Pohta lui Gigi Becali, tribune pustii la meciul cu deţinătoarea titlului, nu le-a priit aseară şi elevilor lui Bergodi, cărora ialomiţenii le-au provocat prima înfrângere din acest sezon.



Totul s-a decis în ultimele 20 de minute ale disputei. Mai întâi, Iulian Apostol, unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren, a deschis scorul cu capul, iar apoi Ochiroşii a luat la ţintă, dintr-o lovitură liberă, încheietura barelor porţii lui Arlauskis. În fine, cu opt minute înainte de final, grecul Kapetanos a mai făcut un gest necugetat, după cel din meciul tur cu Ujpest, a primit al doilea "galben" şi a fost eliminat.

TUNURILE PE COLŢESCU
După meci, finanţatorul Stelei a dat vina pe arbitri pentru înfrângerea echipei sale. "Acum îmi dau seama cum a luat Urziceniul campionatul. Meme iese de pe bancă şi ţipă, pune presiune. De aia l-a luat Bucşaru pe Meme la Urziceni. M-am prins eu de vrăjeala lor. Acum o să vorbesc cu toţi conducătorii să aducem arbitri străini. Iese Meme, ţipă, iese Petrescu, ţipă, îşi pun mâinile în cap şi-l dau afară pe Kapetanos. Colţescu e arbitru bun, dar e labil psihic. Nu e bărbat", a spus Gigi Becali.

"Atmosfera a fost urâtă, nu se poate juca fără suporteri. Arbitrul a fost depăşit de miză, Kapetanos a luat mult prea uşor acele cartonaşe galbene. Colţescu nu a procedat corect, dar eu am încredere în arbitrii români şi nu vreau arbitri străini", a declarat Cristiano Bergodi.


Fanii i-au sărit în apărare lui Szekely
Intenţia lui Gigi Becali de a-l vinde pe mijlocaşul Janos Szekely la FC Timişoara nu a rămas fără ecou în rândul fanilor "roş-albaştrilor". Iar cum partida de aseară s-a desfăşurat cu porţile închise, peste 100 de suporteri ai Stelei s-au adunat în spatele peluzei Nord a stadionului din Ghencea, unde au aprins mai multe torţe şi au scandat împotriva finanţatorului Gigi Becali.

Tot la adresa lui Becali, fanii au afişat şi două bannere: "Încă o dovadă de dictatură!" şi "Chiar şi cu peluze goale/ Nu scapi de contestare". Chiar dacă a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali, Szekely a fost titularizat aseară de Bergodi şi a evoluat până în minutul 67 al întâlnirii, când a fost schimbat cu Ochiroşii.

×
Subiecte în articol: sport steaua - urziceni