x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - UTA 0-0 / Ros-albastrii acuza arbitrajul

Steaua - UTA 0-0 / Ros-albastrii acuza arbitrajul

de Mihai Igirosanu    |    26 Feb 2007   •   00:00
Steaua  -  UTA 0-0 / Ros-albastrii acuza arbitrajul

Trupa lui Cosmin Olaroiu a inceput tot fara gol si in campionatul intern. Campioana en-titre a remizat, 0-0, la Oradea, cu UTA.

Au uitat sa inscrie

Trupa lui Cosmin Olaroiu a inceput tot fara gol si in campionatul intern. Campioana en-titre a remizat, 0-0, la Oradea, cu UTA.

In pofida jocului slab, fara ritm si fara inspiratie, Steaua poate contesta marcarea unui gol perfect regulamentar, marcat de Victoras Iacob in minutul 85, dar anulat eronat de asistentul Sebastian Gheorghe. De asemenea, in minutul 16, stoperul stelist Sorin Ghionea a sutat, dar portarul aradenilor, Daniel Tudor, aflat cu tot corpul dupa linia portii, a retinut balonul, iar centralul Lucian Dan a lasat jocul sa continue. In minutul 58, Steaua a ramas in inferioritate numerica, capitanul Mirel Radoi primind al doilea cartonas galben dupa o intrare dura asupra portughezului Thiago. La cateva minute dupa eliminarea finului sau, patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a parasit tribuna oficiala. Centralul Dan a restabilit egalitatea pe gazon, eliminandu-l in minutul 87 si pe fundasul celor de la UTA, Daniel Chirita, tot pentru doua cartonase galbene.

ACUZE. Dupa meci, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat: "Aradenii au avut doua faze intamplatoare si cred ca meritam un rezultat mai bun. Este normal sa fim suparati si nervosi dupa un asemenea meci, in care am fost mai buni. Brigada de arbitri a venit cu tema de acasa, in special cei doi tusieri. In ciuda celor spuse de unii specialisti, Steaua nu e o echipa obosita si nici terminata". "Steaua a fost dezavantajata clar. Ne-au fost anulate doua goluri valabile. Mi-e plin telefonul de la cunostinte care mi-au spus ca am avut dreptate", a apreciat si managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

×
Subiecte în articol: sport