x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stefan a omorat un cal!

Stefan a omorat un cal!

19 Mai 2004   •   00:00

Presedintele echipei Ceahlaul, Gheorghe Stefan, a fost implicat intr-un accident rutier in noaptea de luni spre marti.

DANIEL STAN, CIPRIAN AVADANEI
Oficialul nemtean se intorcea de la Bucuresti, unde participase la o dezbatere electorala, in calitate de candidat din partea PNL la functia de primar al orasului Piatra-Neamt. Accidentul s-a produs pe raza comunei Dumbrava Rosie, in jurul orei 2:35.

RANA. Stefan a rememorat incidentul: „Era intuneric. Caruta a iesit de pe un drum lateral, carutasul nu a acordat prioritate, iar eu nu am putut evita accidentul. Am omorat calul. Bine ca a scapat omul. Eu nu am decat o rana mica la mana dreapta". Din impact, doar parbrizul Mercedesului condus de Gheorghe Stefan s-a facut praf, in rest masina nu a avut de suferit. Ieri-dimineata, „Pinalti" a trecut pe la spital, unde i s-a luat proba de sange, necesara pentru stabilirea testului de alcoolemie.

FARA VINA. Conform primelor date ale politiei, presedintele nemtean este scos din culpa. „Nu sunt vinovat. O sa ma interesez de situatia carutasului. Nu are nimic la coloana, asa cum s-a insinuat, ci la tendon. Sa se faca bine si spitalizarea o s-o platesc eu", a mai declarat Stefan. Carutasul se afla internat la Spitalul Judetean si, in afara de problemele de la tendon, are cateva coaste fisurate.

Blestemul accidentelor

Accidentul in care a fost implicat Gheorghe Stefan este al doilea in mai putin de 7 zile in care apare numele clubului Ceahlaul. Saptamana trecuta, miercuri, cu putin timp inainte de startul meciului cu „U" Craiova, logodnica mijlocasului Milos Bogdanovici, Elena Simona Oprea, in varsta de 24 de ani, a decedat in urma unui accident grav, petrecut in apropiere de Bacau, in timp ce se indrepta spre Piatra-Neamt cu niste prieteni pentru a urmari meciul cu oltenii. Intrebat daca este vorba de vreun blestem asupra gruparii pe care o conduce, Gheorghe Stefan a precizat: „Nu stii cand vin nenorocirile. Din pacate, atunci cand moare cineva este grav si trist".
×
Subiecte în articol: sport ştefan