x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steven Gerrard ar putea primi o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare

Steven Gerrard ar putea primi o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare

31 Dec 2008   •   00:00

Căpitanul lui Liverpool, Stevn Gerrard, ar putea primi o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare, după ce a fost inculpat pentru agresiune, deoarece a fost implicat într-un scandal împreună cu alte 5 persoane, informează cotidianul britanic The Sun.



Căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, a fost arestat după ce a fost acuzat că în noaptea de duminică spre luni a fost implicat într-un scandal. Mijlocaşul a fost eliberat marţi dimineaţă, dar el a fost inculpat pentru agresiune.

Un martor prezent în bar a povestit că bărbatul agresat a făcut un comentariu la adresa lui Steven Gerrard, iar lucrurile au degenerat şi a izbucnit scandalul care a dus la arestarea fotbalistului.

Clubul la care joacă mijlocaşul, Liverpool, a dat marţi publicităţii un comunicat prin care a ţinut să îl asigure pe fotbalist că va beneficia de tot suportul pe parcursul anchetei deschise de poliţie. "Steven şi-a făcut datoria din plin faţă de Liverpool în cei 10 ani de când joacă la noi, astfel încât noi îl vom ajuta aşa cum putem", se arată în comunicat.

Federaţia Engleză de Fotbal a refuzat să facă vreun comentariu în ceea ce priveşte incidentul în care a fost implicat Gerrard, dar a menţionat că poziţia jucătorului în naţionala Angliei nu este pusă sub semnul întrebării. De asemenea, forul a adăugat că mijlocaşul va fi în continuare selecţionat la naţională, atâta timp cât el nu vafi condamnat de autorităţile locale.

Incidentul s-a petrecut într-un bar din Southport, iar şase persoane, printre care şi jucătorul lui Liverpool, au fost arestate de poliţie. Ceilalţi cinci bărbaţi au vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani. Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Southport, care era DJ-ul barului în care s-a petrecut scandalul, a fost transportat la spital cu mai multe răni pe faţă, dar este în afara oricărui pericol. El a avut nevoie de patru copci pentru rănile pe care le-a avut.

×
Subiecte în articol: sport