x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

15 Dec 2008   •   00:00

BARCELONA – REAL 2-0: FC Barcelona este de neoprit! În cel mai important meci al sezonului din Spania, "El Clasico", disputat sâmbătă seară pe "Nou Camp", trupa lui Josep Gardiola nu i-a dat absolut nici o şansă rivalei de moarte, Real Madrid.



Echipa "blau-grana" s-a impus cu 2-0, goluri Eto’o (’83) şi Messi (’90+1) şi a acumulat 38 de puncte, cu 12 mai multe decât Real, care ocupă abia locul 5 în clasamentul Primerei Division, după 15 etape. La scorul de 0-0, Barca, care a controlat jocul cu autoritate, având o posesie zdrobitoare, 75%, a beneficiat şi de o lovitură de la 11 metri, ratată de Eto’o.

BRUGES – ST. LIEGE 1-4
Echipa românului Ladislau Bölöni a câştigat într-o manieră categorică derby-ul de ieri din deplasare cu FC Bruges, scor 4-1, şi a urcat pe locul 2 (31 puncte) în clasamentul primei ligi din Belgia, ajunsă la runda a 16-a. Pe locul întâi este Anderlecht (32 puncte) care a jucat aseară cu Roeselare, în deplasare. Standard şi-a asigurat victoria încă din prima parte a partidei, prin golurile înscrise de Defour (’32), De Camargo (’37) şi de M. Jovanovic (’45). În partea secundă, după ce gazdele au rămas în inferioritate numerică, Stijnen fiind eliminat (’76), Standard a mai punctat o dată prin Mbokani (’79). Cu şapte minute înainte de final, Bruges a marcat golul de onoare, autor Clement.

×
Subiecte în articol: sport