x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

12 Dec 2008   •   00:00

RAPID STRĂNGE CUREAUA
Grigore Sichitiu, membru în Consiliul de Administraţie al Rapidului, a declarat ieri că este foarte posibil să se renunţe la brazilianul Julio Cesar şi la alţi jucători cu salarii mari pentru a se reduce cheltuielile clubului. "E foarte posibil ca Julio Cesar să plece în această iarnă. În general, cu jucătorii cu salarii mari se va discuta şi se va renunţa, pentru că trebuie reduse cheltuielile într-un fel sau altul. Situaţia clubului nu ne permite să mai plătim atât de mult", a spus Sichitiu, care a precizat apoi că şefii clubului nu sunt mulţumiţi de sumele propuse până acum de echipele care sunt interesate de Pierre Boya şi Vladimir Bozovic şi că aşteaptă "oferte mai bune".



RAUL, DIN NOU GOLGETER
Atacantul lui Real Madrid, Raul Gonzalez, a redevenit cel mai bun marcator din cupele europene după cele două goluri înscrise în partida cu Zenit Sankt Petersburg, scor 3-0, din ultima etapă a grupei H a Ligii Campionilor. Raul a ajuns astfel la 66 de goluri în competiţiile continentale, depăşindu-l pe italianul Filippo Inzaghi (AC Milan), care are 65 de reuşite. Următorii clasaţi în această ierarhie sunt fostul fotbalist german Gerd Muller (62 de goluri), ucraineanul Andrei Şevcenko (61 de goluri) şi olandezul Ruud van Nistelrooy (60 de goluri). Raul conduce şi în topul marcatorilor din Liga Campionilor, cu 64 de reuşite, urmat de Van Nistelrooy (60) şi de Şevcenko (56).

N’DOYE LA STEAUA
Gigi Becali a anunţat aseară că gruparea din Ghencea a făcut primul transfer din pauza de iarnă: mijlocaşul Ousmane N’Doye de la FC Vaslui. "I-am dat pe Rada şi pe Semedo şi l-am adus pe N’Doye de la Vaslui. Jucători străini nu veţi mai vedea la Steaua, doar dacă va pleca un străin şi va veni altul în loc", a spus Becali. Finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a confirmat schimbul, precizând însă că tranzacţia nu este finalizată: "Ne-am înţeles pentru transferul lui N’Doye. Palma este bătută, acum trebuie să ne înţelegem cu Rada şi Semedo în privinţa banilor. Lui Semedo îi oferim acelaşi salariu ca la Steaua, totul e să nu ceară el mai mult.Cu Rada aproape că ne-am înţeles".


EŞECURI LA VOLEI
Formaţia feminină Metal Galaţi a pierdut, scor 2-3 (22-25, 25-14, 25-15, 18-25, 11-15), meciul de pe teren propriu cu Volley Bergamo (Italia), din etapa a 3-a a Grupei C a Ligii Campionilor. În primele meciuri din grupă, Metal Galaţi a înregistrat o victorie, 3-0 în deplasare cu Fakro Muszynianka (Polonia), şi un eşec, 1-3 pe teren propriu cu Vakifbank Gunes (Turcia). În etapa viitoare, gălăţencele vor juca cu Volley Bergamo marţi, în deplasare. De asemenea, Unic Piatra-Neamţ a pierdut în deplasare, cu scorul de 3-0 (25-23, 25-23, 25-17), meciul cu USSP Albi (Franţa), din prima manşă a 16-imilor Challenge Cup la volei feminin. Returul se va disputa miercuri la Piatra-Neamţ.

DOSSEY, ÎNMORMĂNTAT
Portarul ghanez Ibrahim Dossey, decedat marţi dimineaţă la Spitalul Bagdasar Arseni, a fost înmormântat ieri la Cimitirul Turcesc din Hârşova. La ceremonia funerară au participat peste 300 de persoane, printre care o grupă de juniori de la Şcoala Euro-Africană din Buşteni, împreună cu patronul Petre Gavrilă, cel care l-a adus pe Dossey în România, şi fotbaliştii Mihai Stere, Mugurel Buga, Daniel Isăilă, Marius Onofraş, Florin Stângă, Flavius Moldovan, Cosmin Bodea şi Bogdan Nicolae. Fostul jucător de la FC Braşov, Rapid şi Pandurii a intrat în comă după ce a fost rănit grav într-un accident rutier petrecut la 13 septembrie, el decedând marţi în urma unui stop cardiac.

×
Subiecte în articol: sport