x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

27 Feb 2009   •   00:00

27 februarie 2009



UNIREA URZICENI
Formaţia antrenată de Dan Petrescu a ajuns la un acord cu divizionara secundă Sportul Studenţesc privind împrumutul mijlocaşilor Tiberiu Bălan şi Dacian Varga până la vară, cu posibilitate de transfer definitiv. “Jucătorii au fost la Urziceni şi s-au pregătit deja cu echipa. Încă nu au semnat, dar transferul este ca şi făcut, vor fi împrumutaţi până în vară la Urziceni”, a declarat ieri patronul grupării din Regie, Vasile Şiman. Varga şi Bălan au fost doriţi şi de FC Timişoara, o ofertă a bănăţenilor fiind refuzată de Şiman în această săptămână.

FC ARGEŞ
Patronul Cornel Penescu a anunţat că jucătorii grupării piteştene vor primi câte 5.000 de dolari în cazul unei victorii în partida de mâine cu FC Timişoara. “Va fi un meci foarte greu, Timişoara fiind practic echipa de pe primul loc dacă va primi înapoi cele şase puncte luate de FIFA. De aceea jucătorii vor avea o primă specială, de 5.000 de dolari, dacă vor câştiga cele trei puncte. Mai sper să avem un arbitraj corect şi să nu fim dezavantajaţi”, a spus Penescu.

FARUL
Antrenorul Ion Marin a declarat că meciul cu Gloria Buzău este cel mai important din acest retur pentru formaţia sa. “În primul rând, jucăm cu o contracandidată şi este un joc de şase puncte. În al doilea rând, jucăm împotriva unei echipe necunoscute. Nu ştiu ce calităţi sau defecte au, nu am reuşit să vedem nici un meci al lor din perioada de pregătire. În al treilea rând, este foarte important ca la debut să jucăm bine, pentru a căpăta încrederea suporterilor şi încrederea în propriile forţe”, a spus Marin.

OŢELUL
Tehnicianul Petre Grigoraş speră ca echipa sa să debuteze cu o victorie în partidele oficiale din 2009. “Normal că în meciul cu Gaz Metan ţintim victoria. Deşi suferim la capitolul accidentări, cu angajament total şi cu puţină şansă vom câştiga. E cea mai importantă etapă pentru mine din retur, vreau să încep neapărat cu dreptul”, a spus Grigoraş.

CUPA DAVIS

Federaţia Rusă de Tenis a anunţat ieri componenţa echipei de Cupa Davis pentru meciul cu România, care va avea loc la Sibiu (6-8 martie). Aceasta este formată din Marat Safin (locul 25 ATP), Dimitri Tursunov (28), Mihail Iujnâi (61) şi Teimuraz Gabaşvili (77). Safin va evolua sigur la simplu, iar Tursunov şi Iujnâi vor juca, cel mai probabil, la dublu. Echipa României este formată din Victor Hănescu, Victor Crivoi, Adrian Cruciat şi Horia Tecău.

×
Subiecte în articol: sport