x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

04 Mar 2009   •   00:00

4 martie 2009



DINAMO
Accidentat în meciul cu Pandurii Tg. Jiu, scor 3-0, Nicolae Mitea a fost diagnosticat cu entorsă la glezna stângă. Mijlocaşul "câinilor" s-a antrenat ieri la sala de forţă, fiind puţin probabil să prindă lotul pentru partida de sâmbătă, de la Mediaş. "Am călcat strâmb, dar pe moment nu am simţit nimic, însă după joc mi s-a umflat rău glezna. Eu sper să nu fie nimic grav, aşa mi-au spus şi medicii, dar nu ştiu dacă voi fi apt pentru meciul cu Gaz Metan", a declarat fostul jucător al lui Ajax Amsterdam. La şedinţa de pregătire de ieri nu au fost prezenţi Homei, Blay şi Vranjkovici.

RAPID
După ce a renunţat la negocierile privind preluarea pachetului majoritar de acţiuni al grupării giuleştene, omul de afaceri Emil Negoiţă îl arată cu degetul pe George Copos. "Cu cât trece timpul, încep să cred că intenţia de vânzare a clubului este un bluf. Eu nu pot să mă rog de Copos, ultima oară am discutat în urmă cu două săptămâni, când a rămas să îmi trimită nişte documente, pe care însă nu le-am primit nici acum", a declarat Emil Negoiţă. Acesta a mai adăugat: "I-am cerut şi părerea lui Dumitru Dragomir înainte de negocieri, dar mi-a spus că nu crede că George Copos vrea să vândă. Atunci nu l-am crezut, dar acum îi dau dreptate".

STRANIERI
Deşi situaţia lui Cosmin Olăroiu la Al Hilal rămâne o necunoscută, internaţionalul român al grupării saudite, Mirel Rădoi, susţine că va continua la actuala sa echipă. "Nu intenţionez să părăsesc echipa indiferent de ce se va întâmpla cu antrenorul. Când am venit în Arabia Saudită am semnat cu Al Hilal, nu cu Olăroiu. Vreau să rămân aici până la finalul contractului, am semnat pe trei ani. Oli m-a ajutat să mă integrez, îi datorez enorm", a declarat fostul căpitan al Stelei.

ITALIA
Mijlocaşul echipei AC Milan, David Beckham, va rămâne la actuala sa echipă până la finele acestui sezon. Împrumutat de la Los Angeles Galaxy până la data de 9 martie, internaţionalul englez a fost subiect de polemică între conducerile celor două grupări, care însă au ajuns la un acord pentru prelungirea înţelegerii. Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, tratativele se vor relua o dată cu sfârşitul actualului sezon din Serie A.

×
Subiecte în articol: sport