x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Mar 2009   •   00:00

10 martie 2009



FC TIMIŞOARA
La finalul partidei de la Târgu-Jiu, câştigată de echipa sa cu scorul de 1-0, principalul acţionar al timişorenilor, Marian Iancu, a acuzat arbitrajul lui Sorin Corpodean. “Eu am toate datele că Sorin Corpodean e acelaşi pe care îl ştim. Prin intervenţii mârşave caută să creeze tensiune. A făcut acelaşi lucru ca la Iaşi, etapa trecută, a început cu avertismente la fundaşi şi mijlocaşi. Până la urmă se va întâmpla vreo nenorocire şi autorităţile vor interveni. S-a văzut clar că nu a fost penalty la eliminarea lui Stancu. Suntem în Postul Paştelui şi le doresc celor care nu ne lasă în pace ca Dumnezeu să le pună pe masă după inima lor”, a declarat oficialul bănăţenilor.

UNIREA URZICENI

Antrenorul grupării ialomiţene, Dan Petrescu, s-a arătat dezamăgit de deznodământul partidei de la Piteşti, scor 0-0, echipa sa ratând un penalty prin Brandan în minutele de prelungire. “Dacă la început eram mulţumit şi cu un rezultat de egalitate, acum pot spune că am pierdut două puncte după care vom plânge. Nu-mi pot da seama cum nu am câştigat acest meci. Oricum, nu pot să nu felicit pe FC Argeş şi pe antrenorul Ionuţ Badea”, a declarat tehnicianul Urziceniului. Fostul internaţional a mai adăugat: “Nu-i pot imputa ratarea penalty-ului lui Brandan, dar aceasta îl va marca psihic. Trebuia să execute Dănălache sau Pădureţu, însă a luat el mingea mai repede.”

POLO
Echipa naţională a României a terminat pe locul 3 în cadrul Cupei Volvo, competiţie găzduită de Ungaria. Echipa pregătită de antrenorul maghiar Istvan Kovacs a reuşit o singură victorie şi prima de când tehnicianul a fost numit în locul “interimarului” Cornel Rusu, 8-7 cu SUA. A fost şi o revanşă a “tricolorilor”, după ce americanii ne-au curmat visul de calificare la Olimpiada de anul trecut, învingând România în turneul de calificare disputat la Oradea. În celelalte două partide, reprezentativa noastră, la care nu au evoluat jucătorii legitimaţi în străinătate, au cedat cu 3-12 în faţa Serbiei şi cu 4-9 în faţa gazdelor, primul loc revenind sârbilor la golaveraj.

STRANIERI

Absent la victoria lui Inter Milano în deplasarea de la Genoa, scor 2-0, Cristi Chivu nu va evolua pentru campioana Italiei nici în următoarele două partide. Astfel, căpitanul echipei naţionale va rata returul de mâine seară din “optimile” Ligii Campionilor, în deplasare cu Manchester United, dar şi întâlnirea cu Fiorentina lui Adrian Mutu, programată duminică în Serie A. Internaţionalul român a început antrenamentul de ieri al trupei lui Jose Morinho, desfăşurat la Appiano Gentile, însă nu a rezistat, părăsind şedinţa de pregătire. Foarte probabil, până la meciul cu Serbia din preliminariile CM din 2010, de la 28 martie, Chivu va mai bifa un singur joc la Inter.

×
Subiecte în articol: sport