x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Mar 2009   •   00:00

17 martie 2009



STRANIERI  
Căpitanul echipei naţionale, Cristi Chivu, a revenit pe gazon în partida pe care echipa sa, Inter Milano, a câştigat-o cu 2-0 în faţa Fiorentinei lui Adi Mutu în etapa a 28-a din campionatul Italiei. Chivu nu a rezistat însă decât o repriză. “S-a sacrificat să joace, însă mi-a cerut să-l schimb pentru a nu risca”, a declarat antrenorul milanezilor, Jose Morinho. Colegul său din echipa naţională, Adi Mutu, a evoluat modest şi a ratat două situaţii favorabile.

ANTRENORI
În etapa a 26-a din Belgia, Standard Liège, echipă pregătită de Ladislau Bölöni, a învins cu 2-0 pe Genk şi a trecut în fruntea clasamentului. “Superioritatea noastră a dat roade târziu. Am tremurat văzând lipsa de realism a jucătorilor mei care trebuiau să înscrie mai repede. Locul 1 ne conferă doar mai multe responsabilităţi”, a declarat tehnicianul român.

STEAUA
Patronul grupării din Ghencea, Gigi Becali, i-a răspuns dur omologului său de la FC Argeş, Cornel Penescu, după ce acesta a spus că se teme de arbitraj în meciul direct din etapa viitoare. “Deşi se dă băiat cuminte, Penescu mai face câte ceva. Dacă el m-a blestemat să-mi moară oile, atunci îi transmit să-i ia foc magazinele dacă va umbla la arbitri. Nu o să-l fur pe Penescu, să stea liniştit. Este greu să mai faci blaturi acum, nu mai ai cu cine”, a spus Gigi Becali.

ARBITRI
Arbitrul Alexandru Tudor va oficia la returul din “optimile” Cupei UEFA dintre St. Etienne şi Werder Bremen, partidă programată mâine seară. “Centralul” bucureştean, care a ratat un meci Milan – Werder din “şaisprezecimi”, din cauză că nu a trecut testele fizice, va fi ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Aurel Oniţa.

×
Subiecte în articol: sport