x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

18 Mar 2009   •   00:00

18 martie 2009



PANDURII
Preşedintele clubului din Târgu-Jiu, Marin Condescu, a declarat că nu se pune problema despărţirii de antrenorul Sorin Cârţu din cauza nemulţumirii unor jucători. "Nu trebuie să punem pe Sorin Cârţu o presiune mai mare decât este necesară. Am pierdut toate meciurile din retur, dar cu primele trei clasate. Nu trebuie să plece Cârţu pentru că nu le convine ceva jucătorilor. Nu este nici o ruptură între jucători şi antrenor. Dacă ar pleca patru sau cinci jucători, se va suda ime-diat ruptura despre care se spune că ar fi. Avem un proiect de trei ani cu Sorin Cîrţu. Nu contează cum sau în ce eşalon, dacă e cazul, dar nu cred că va fi", a spus Condescu.

DINAMO
Antrenorul Mircea Rednic le-a răspuns ieri acţionarilor Vasile Turcu şi Florian Walter, care au criticat jocul echipei din ultimele două meciuri. "Suntem pe primul loc şi asta e cel mai important lucru acum, deşi acţionarii uită asta acum. Eu după meci am vorbit doar cu domnul Borcea şi cu domnul Badea, nici domnul Turcu şi nici domnul Walter nu au venit şi au apărut declaraţiile în ziar. Ştiu că investesc şi e normal să-şi spună părerea, dar preferam să vorbească cu mine", a spus Rednic, precizând apoi că o va părăsi pe Dinamo dacă va câştiga titlu: "Lăsaţi-mă că nu plec, eu am spus că am venit la Dinamo să iau campionatul şi apoi o să plec".

CUPA UEFA
Astăzi sunt programate primele partide din manşa a doua a optimilor Cupei UEFA. De la ora 21:30, Alexandru Tudor va conduce la centru meciul St. Etienne – Werder Bremen (în tur 0-1). Arbitrul român va fi ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Aurel Oniţa, în timp ce rezervă a fost desemnat Sorin Corpodean. În cealaltă întâlnire a zilei, Ajax încearcă să întoarcă rezultatul în faţa lui Olympique Marseille, după ce în tur a pierdut în Franţa, 1-2. Partida va fi transmisă în direct de SportKlub, de la ora 21:45. Ultimele şase meciuri din optimi se vor disputa mâine, iar tragerea la sorţi pentru fazele superioare ale competiţiei va avea loc vineri, la Nyon.

LITUANIA

Selecţionerul portughez al Lituaniei, Jose Couceiro, a anunţat numele celor 24 de jucători convocaţi pentru meciurile cu Franţa, de la 28 martie şi 1 aprilie, din preliminariile CM 2010. Printre cei chemaţi la lot se numără şi portarii Paulius Grybauskas şi Giedrius Arlauskis, care evoluează în România, la Oţelul, respectiv Unirea Urziceni. În acest moment, Lituania ocupă locul secund în Grupa 7 de calificare, în care evoluează şi România, devansând Franţa, care se află pe 3. "Dubla cu Franţa este foarte importantă, pentru că este vorba de o echipă puternică şi noi avem nevoie de toţi jucătorii noştri experimentaţi", a declarat Jose Couceiro.

×
Subiecte în articol: sport