x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

31 Mar 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt
Sursa foto: FRANCK FIFE/AFP

31 martie 2009



GIMNASTICĂ
Antrenorul lotului naţional feminin de gimnastică, Nicolae Forminte, speră să-şi îndeplinească obiectivul fixat pentru CE de la Milano (2-5 aprilie). "La aceste Europene vreau să văd care ne e locul după noul cod de punctaj. Obiectivul este cel pus de Federaţie şi anume una sau două medalii", a spus Forminte. Noul cod de punctaj va afecta aparatele puternice ale echipei noastre, solul şi bârna, unde elementele acrobatice au fost limitate. Lotul feminin pentru CE este format din Sandra Izbaşa (foto), Anamaria Tămârjan, Diana Chelaru şi Gabriela Drăgoi, la masculin România urmând a fi reprezentată de Flavius Koczi, Marius Berbecar, Alin Jivan, Daniel Popescu, Cosmin Popescu şi Robert Stănescu.

"U" CLUJ
Un grup de aproximativ 50 de suporteri ai Universităţii Cluj a întrerupt antrenamentul de ieri şi i-a cerut antrenorului Gheorghe Mihali să demisioneze. Tehnicianul i-a trimis pe jucători la vestiare şi, după ce a discutat cu fanii, a spus că-şi va prezenta demisia în cursul zilei de astăzi. Fostul internaţional a fost acuzat de suporteri că "a pierdut vestiarul", susţinătorii "şepcilor roşii" fiind nemulţumiţi şi de rezultatele nesatisfăcătoare din acest retur. Alarmaţi, la faţa locului au sosit echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, dar şi unul de la o firmă de protecţie şi pază. Unul dintre suporteri a fost urcat într-o maşină a Poliţiei, iar mai mulţi fani au fost legimaţi.

AUTO
Pilotul britanic David Coulthard va conduce, la 2 mai, un monopost Red Bull Racing pe străzile din Mamaia, accesul fanilor la eveniment fiind liber. Scoţianul s-a retras din activitate la finalul ediţiei trecute a CM de Formula 1, dar a rămas pilot de rezervă la Red Bull. Coulthard (38 de ani) a mai concurat în F1 la Williams Renault şi McLaren-Mercedes, cel mai bun sezon al său fiind cel din 2001, când a fost vicecampion mondial.

POLONIA
Portarul naţionalei Poloniei, Artur Boruc, a fost exclus din lotul pentru meciul cu San Marino după ce a greşit grav sâmbătă, în confruntarea cu Irlanda de Nord, pierdută cu 2-3. În minutul 61 al jocului de la Belfast, Boruc a ratat o degajare simplă a balonului primit de la un coechipier, astfel marcându-se golul înfrângerii polonezilor. "Lui Boruc i-am spus deschis că nu va fi păstrat pentru meciul cu San Marino şi că poate părăsi cantonamentul", a declarat selecţionerul olandez al Poloniei, Leo Beenhakker.

×
Subiecte în articol: sport