x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

31 Iul 2009   •   00:00

31 iulie 2009



CM POLO
Echipa naţională de polo a României a pierdut cu scorul de 13-8 meciul cu Ungaria, disputat ieri în turneul pentru locurile 5-8 din cadrul CM de la Roma. Campioni olimpici la Beijing, maghiarii au trecut repede peste dezamăgirea eliminării din cursa pentru medalii şi au dominat jocul încă din primele minute, succesul lor nefiind nici un moment pus sub semnul întrebării. România a rămas astfel fără victorie în meciurile oficiale disputate contra Ungariei şi va întâlni mâine (ora 10:00), pentru locurile 7-8, echipa Canadei, care a fost învinsă de Germania cu 9-5. La ediţia precedentă, echipa României a ocupat locul 11.

HĂNESCU A ABANDONAT
Tenismanul Victor Hănescu, cap de serie numărul 4, a abandonat partida din turul doi al turneului de la Gstaad (Elveţia), dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de euro. În momentul retragerii, Hănescu pierduse primul set, scor 4-6, în faţa francezului Florent Serra. Sportivul român, care câştigase anul trecut turneul de la Gstaad, va primi pentru calificarea în turul secund 20 de puncte ATP şi un cec în valoare de 6.400 de euro. Calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu ATP, Victor Crivoi îl va avea ca adversar pe germanul Andreas Beck, care l-a eliminat pe spaniolul Garcia-Lopez, scor 7-6 (3), 1-6, 7-6 (3).

RAPID - POLI IAŞI
Antrenorul echipei ieşene, Petre Grigoraş, îşi doreşte să obţină un rezultat onorabil în Giuleşti. "Rapidul porneşte cu prima şansă, pentru că este o formaţie puternică, au ratat Europa League printr-un mare ghinion. Noi mergem însă să ne jucăm şansa şi să obţinem un rezultat favorabil. Indiferent de rezultat, vreau să părăsim cu fruntea sus terenul şi chiar dacă pierdem, ceea ce sper să nu se întâmple, să-i felicit pe jucători pentru evoluţie. Rapidul este peste noi din punct de vedere valoric, dar fotbalul are surprizele lui. Îmi doresc să produc o surpriză în debutul campionatului, la primul meu meci oficial pe banca lui Poli".

LOŢI ÎNCEPE TREABA
SportKlub va transmite în acest sfârşit de săptămână mai multe meciuri din fotbalul internaţional. Astăzi, de la ora 21:30, veţi putea vedea debutul echipei lui Ladislau Bölöni, Standard Liege, în noua ediţie a campionatului belgian, în partida de pe teren propriu cu St-Trond. Mâine, SportKlub va transmite în direct din campionatul Rusiei, Spartak Moscova - Kuban (15:00) şi o altă partidă din Belgia, Genk - Anderlecht (21:00). Ziua de duminică începe cu fotbal brazilian, Botafogo - Barueri (0:30), urmat după-amiază de un meci din Austria, Rapid Viena - Karnten (18:00), iar seara revine Belgia cu Cercle Brugge - Gent (21:30).

×
Subiecte în articol: sport