x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

21 Oct 2009   •   00:00

21 octombrie 2009



CEHI OPTIMIŞTI
Componenţii adversarei de mâine a celor de la CFR Cluj, Sparta Praga, sunt încrezători în faptul că formaţia cehă nu va avea probleme în a se impune împotriva echipei pregătite de Antonio Conceicao. Atacantul Vaclav Kadlec a declarat că Sparta are neapărat nevoie de un succes pentru a rămâne în cursa calificării: "Credem cu toţii în victorie şi în şansele noastre de a trece de grupe. Pronosticul meu personal pentru acest meci este 2-1 pentru Sparta. Meciul cu CFR Cluj este foarte important, mai ales că jucăm împotriva unei echipe care anul trecut a avut rezultate în Liga Campionilor". CFR Cluj va întâlni Sparta Praga mâine seară, în deplasare, urmând ca returul să aibă loc la 5 noiembrie.

PREPELIŢĂ A PRELUNGIT
Mijlocaşul oltean Andrei Prepeliţă a semnat ieri o prelungire a contractului său cu formaţia din Bănie pe încă cinci ani. Transferat la Universitatea în vara anului 2007 la pachet cu atacantul Ciprian Tănasă în schimbul sumei de un milion de dolari, Prepeliţă mai avea contract cu Craiova până la jumătatea lui 2011, dar acum înţelegerea s-a extins până în 2016. În altă ordine de idei, majoritatea componenţilor Universităţii care aveau de primit restanţe la contracte pe ultimele luni şi-au primit banii la finele săptămânii trecute. (Mario Morcov)

FĂRĂ ARBITRI ROMÂNI
Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat la GSP TV că nu-i înţelege pe conducătorii de club care doresc să fie oficiaţi de arbitri români la partidele din campionatul intern. "Majoritatea celor care acceptă arbitri români nu fac decât să băltocească prin întrecerea asta internă. Aceste echipe nu au nici un obiectiv şi nu au de ce să ceară arbitri străini. Aţi văzut cum Rapidul şi-a schimbat imediat perspectiva. CFR Cluj are o echipă bună şi ar putea să ne bată pe teren, nu are nevoie de ajutor de la arbitri. Banii pe care noi îi plătim pentru baremurile de arbitraj ar trebui să fie plătiţi numai celor care arbitrează bine. Nu înţeleg de unde vine această încăpăţânare cu arbitri români. Vreau şi eu să am un meci liniştit. Am mai fost arbitrat de străini şi nu a fost nici un scandal", a spus ieri Iancu, după ce CFR Cluj a refuzat propunerea timişorenilor ca meciul direct să fie condus de o brigadă străină.

ADVERSARI SLOVENI
UCM Reşiţa va întâlni echipa RK Trimo Trebnje (Slovenia), în turul trei al Cupei EHF, după ce vicecampioana României la handbal masculin a intrat în competiţie în turul secund, în care a eliminat campioana Cehiei, HCB OKD Karvina, cu scorul general de 68-61. Bănăţenii sunt debutanţi în Cupa EHF, după ce în ultimele trei sezoane au cucerit consecutiv Challenge Cup. Prima manşă din "dubla" cu slovenii de la Trimo Trebnje se va disputa la 14 sau la 15 noiembrie, în deplasare, iar cea de-a doua o săptămână mai târziu, la Reşiţa, datele exacte nefiind stabilite după tragerea la sorţi care a avut loc ieri.

×
Subiecte în articol: sport