x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

30 Noi 2009   •   00:00

30 NOIEMBRIE 2009



LUCE, ŞI LA UCRAINA?
Antrenorul Mircea Lucescu a declarat că nu a avut nici o discuţie despre preluarea naţionalei Ucrainei. "Nu m-a contactat nimeni în acest sens. Îmi e greu să comentez dorinţa unei persoane, chiar şi în condiţiile în care aceasta este preşedintele federaţiei. Mai ales că acest lucru nu depinde doar de el", a spus Lucescu. Preşedintele Federaţiei Ucrainene, Grigori Surkis, a declarat că îl doreşte pe Lucescu în funcţia de selecţioner şi va discuta cu patronul lui Şahtior, Rinat Ahmetov, despre posibilitatea ca românul să se ocupe de ambele echipe.

REMIZĂ PENTRU GRAZ
Sturm Graz a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul din deplasare cu LASK Linz, ultimul dinaintea întâlnirii de joi cu Dinamo din Europa League. Sturm a condus cu 2-0 după golurile lui Jantscher ('4) şi Beichler ('56), dar gazdele au egalat prin reuşitele lui Mayrleb ('69) şi Wallner ('81). "Chiar dacă e imposibil să mai prindem locul doi în grupă, vrem cu orice preţ să câştigăm meciul cu Dinamo de la Bucureşti, dar şi cel de acasă cu Galatasaray. Datorăm asta clubului şi fanilor noştri", a declarat antrenorul lui Sturm Graz, Franco Foda.

ŞERIFII SUNT OPTIMIŞTI

Antrenorul lui Şerif Tiraspol, Leonid Kuciuk, a declarat că un eventual rezultat negativ în partida de miercuri cu Steaua nu va fi o tragedie. "Dacă e o tragedie în caz că nu câştigăm? Dar ce, urmează să murim? Sau nu am demonstrat că intrăm mereu pe teren să muncim şi să dăm totul? Fotbalul e un joc, şi nimic mai mult. Ce şanse avem? Şansele le evaluează pariorii. Faptul că Steaua nu va avea suporteri la meci mă interesează mai puţin", a spus Kuciuk. Brazilienii Nadson şi Franca au probleme medicale şi sunt incerţi pentru meciul cu Steaua.

CEAHLĂUL - INTER 2-2

Ceahlăul a remizat cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-2, în primul meci al etapei a 15-a, ajungând la a opta partidă consecutivă fără victorie. "Gazdele au marcat golul doi contrar cursului jocului, însă noi am revenit când nimeni nu se mai aştepta, în minutul 89. E bun şi egalul, chiar dacă am avut multe ocazii clare. Pentru Ceahlăul nu s-a terminat totul, chiar şi în situaţia lor. Cu două victorii legate orice echipă din subsolul clasamentului poate ieşi din zona retrogradării", a spus la final antrenorul lui Internaţional, Ştefan Stoica.

×
Subiecte în articol: sport