x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

30 Dec 2009   •   00:00

29 decembrie 2009



ÎN PROBE LA MILAN
Alin Petrache, jucătorul echipei ACU Arad, care activează în liga a treia de la noi din ţară, va susţine în perioada 10-17 ianuarie 2010 probe de joc la celebra grupare italiană AC Milan. În vârstă de 18 ani, Petrache a fost remarcat de tehnicienii grupării milaneze cu ocazia unui turneu de juniori născuţi în anii 1991 şi 1992, efectuat de formaţia Liberty Salonta în Italia. În cadrul acestui turneu, Liberty a învins cu scor de 2-1 pe AC Milan şi cu 3-0 pe AC Parma. Petrache dispune de un fizic remarcabil, având o înălţime de 1,88 metri, iar în momentul de faţă evoluează la ACU Arad, fiind împrumutat de la Liberty Salonta.

ANGLIA, ETAPA A 20-A

Chelsea a câştigat luni, pe teren propriu, scor 2-1, partida cu Fulham, rezultat în urma căruia a acumulat 45 de puncte şi şi-a conservat poziţia de lider în Premier League, pe care o va deţine până anul viitor, când se va disputa următoarea rundă. Celelalte rezultate: Blackburn - Sunderland 2-2, Everton - Burnley 2-0, Stoke - Birmingham 0-1, Wolverhampton - Manchester City 0-3. Meciurile Aston Villa - Liverpool şi Bolton - Hull au avut loc ieri, după închiderea ediţiei, iar Portsmouth - Arsenal şi Manchester United - Wigan se joacă azi. Trioul fruntaş este completat de Manchester United şi Arsenal, care au 40, respectiv 38 de puncte.

BUTE, MULŢUMIT

Pugilistul român Lucian Bute, care şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 28 noiembrie, învingându-l pe mexicanul Librado Andrade, a declarat că în acea luptă toată lumea l-a văzut cum este cu adevărat. "Şi în primul meci am meritat să câştig, atunci am fost puţin obosit, dar în nici un caz KO. Un boxer care este knock-out nu se mai ridică şi îşi învinge adversarul cum am făcut eu. Am câştigat 10 din cele 12 runde ale primei lupte, dar toată lumea l-a văzut pe adevăratul Bute în lupta din 28 noiembrie. Cred că am şters toate îndoielile cu privire la sfârşitul primului meci", a spus gălăţeanul.

MULLER ZICE "NU"
Herbert Muller, antrenorul echipei Rulmentul Braşov şi în acelaşi timp selecţionerul naţionalei feminine de handbal a Austriei, nu este interesat să-i succeadă lui Radu Voina la cârma reprezentativei de fete a României. "Eu apreciez şi am apreciat întotdeauna naţionala României şi chiar am suferit când am văzut ce se întâmplă cu ea la Campionatul Mondial din China. Nu aş putea însă să las naţionala Austriei, pentru că Federaţia austriacă mi-a dat să mănânc în ultimii ani şi sunt singurii care m-au plătit în ultima vreme. Nu ştiu de unde a apărut acel zvon cum că ar fi o onoare pentru mine să antrenez România", a spus Muller.

×
Subiecte în articol: sport