x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Iun 2010   •   00:00

DROGBA S-A OPERAT
Fotbalistul ivorian Didier Drogba, care a suferit o fractură la antebraţul drept în timpul me­ciului Coasta de Fildeş - Japonia (2-0), a fost operat de urgenţă la o clinică din Berna. Medicii naţionalei "Elefanţilor" sunt optimişi în ceea ce priveşte recuperarea rapidă a jucătorului, astfel încât acesta să poată participa la Cupa Mondială. Coasta de Fildeş face parte din grupa G şi va disputa primul meci la 15 iunie cu Portugalia.

JO JO DAN, ÎNVINS
Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a pierdut meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, în faţa turcului Selcuk Aydin. La confruntarea care a avut loc sâmbătă la Istanbul au asistat circa 9.000 de spectatori. Jo Jo Dan boxează, de obicei, la categoria superuşoară, însă el a mai luptat la semimijlocie în 13 din cele 26 de meciuri din cariera sa de profesionist.

ROLAND GARROS
Francesca Schiavone a câştigat sâmbătă pentru prima dată în carieră proba de simplu feminin a turneului de tenis de la Roland Garros. Italianca a învins-o în finală pe australianca Samantha Stosur, scor 6-4, 7-6. Schiavone, numărul 17 mondial, a adus Ita­liei prima victorie într-un turneu de Grand Slam. Succesul sportivei din Milano reprezintă o mare surpriză. Nici o jucătoare clasată mai jos de locul zece nu a mai câştigat la Roland Garros din 1933.

VICTORIE LA RUGBY
Reprezentativa de rugby a României a învins sâmbătă la Botoşani, scor 61-7, naţionala Ucrainei, în manşa secundă a recalificărilor pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă. În tur, la Kiev, România câştigase cu 33-3. În următoarea etapă a recalificărilor, "stejarii" vor întâlni Tunisia, în manşă unică, după care va urma ultima confruntare cu învingătoarea dintre Uruguay şi Kazahstan.

×
Subiecte în articol: sport