x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stoican, capitan la Erevan

Stoican, capitan la Erevan

11 Noi 2004   •   00:00

Cu noua zile inaintea meciului din Armenia, problemele selectionerului Anghel Iordanescu se inmultesc. Desi se parea ca vor reveni exact cand era mai mare nevoie de ei, Cristian Chivu si Mirel Radoi nu vor putea sa joace pe 17 noiembrie, la Erevan.

CAPITAN. In aceste conditii, luand in calcul si absentele altor patru jucatori de baza, Lobont (accidentat), Mutu (suspendat), Pancu (suspendat) sau Ganea (accidentat), Generalul are mari probleme si in alegerea capitanului de echipa pentru partida contra armenilor. Surse apropiate nationalei sustin ca in onoranta postura se va afla, in premiera, fundasul dreapta al lui Sahtior Donetk, Flavius Stoican (foto). In calcule ar mai intra dinamovistii Florentin Petre si Ionel Danciulescu.

REVENIRE. Situatia s-a mai imbunatatit oarecum in privinta postului de portar, dat fiind faptul ca Marius Popa a revenit ieri intre buturile Nationalului, cu prilejul meciului cu Sportul, din Cupa Romaniei. De asemenea, in calcule pare a fi luat si Bogdan Stelea, care are deja doua meciuri in picioare, dupa ce a fost accidentat.

CADERE. Reprezentativa Romaniei a coborat doua locuri in clasamentul FIFA Coca-Cola al lunii octombrie, top dat publicitatii ieri. "Tricolorii" ocupa acum locul 28, cu 662 de puncte, la egalitate cu nationala Columbiei. Adversarele noastre din preliminariile CM 2006 ocupa urmatoarele pozitii: Cehia - locul 5 (768 de puncte), Olanda - locul 6 (758), Finlanda - locul 43 (598), Macedonia - locul 91 (501), Armenia - locul 123 (389) si Andorra - locul 143 (327).

SANSE MICI
Presedintele CCA, Ion Craciunescu, este de parere ca reprezentativa Romaniei are sanse minime de calificare la Cupa Mondiala din Germania 2006. "Pozitia mea nu inseamna o lipsa de incredere in «tricolori», ci privesc lucrurile cu realism. Ar trebui sa ne mutam privirile spre 2008 si sa ne pregatim pentru 2008, avand in vedere problemele cu care ne confruntam. Avem sanse minime de calificare si ar trebui sa incercam sa construim ceva pentru 2008. Avem parte de o grupa foarte dificila, in care Cehia si Olanda sunt cu mult peste ce are echipa noastra reprezentativa", a spus Ion Craciunescu.

×
Subiecte în articol: sport locul