x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Succes cu gol la vinclu

Succes cu gol la vinclu

de Vlad Ionescu    |    12 Apr 2010   •   00:00
Succes cu gol la vinclu
Sursa foto: /Agerpres

În cadrul galei "In­vincibilii 5", găzduită de Sala Rapid, Jo Jo Dan şi-a apărat titlul WBC Continental Ameri­cas la categoria su­peruşoară, în urma victoriei înainte de limită obţinută în faţa lui Andre Marcos Do Nascimento.  

Revenit în ring după o pauză de zece luni, Jo Jo Dan (foto stânga) a câştigat întâlnirea cu boxerul brazilian prin KO în repriza a 9-a, bifând a 26-a victorie consecutivă la profesionişti.

"A fost destul de greu, pentru că am vrut să fac spectacol. Sper să merg pe acelaşi drum, deoarece de acum urmează meciurile cu adevărat grele. Dacă în fotbal golurile la vinclu sunt spectaculoase, acestea sunt comparate în box cu loviturile la ficat. Pot spune că am învins cu un gol la vinclu", a declarat Jo Jo Dan.

Acest succes i-a deschis românului calea spre titlul mondial, el urmând să dispute în vară, probabil tot la Bucureşti, un meci eliminatoriu. "S-a văzut că nu a mai boxat de mult timp. Data viitoare va trebui să fie mult mai în formă", a avertizat Rudel Obreja, preşedintele FR Box. Într-un alt meci, la categoria pană, Viorel Simion l-a învins prin KO pe Victor Hugo Cardoso (Paraguay).

×
Subiecte în articol: sport