x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Superlative JN - Maine veti afla premiantii

Superlative JN - Maine veti afla premiantii

28 Dec 2006   •   00:00

Peste 3.000 de scrisori au sosit pe adresa redactiei, ca raspuns la initiativa noastra de a-i desemna pe cei mai buni din 2006 in materie de sport. Rezultatele le veti afla in ziarul de maine, cand va fi publicata si lista castigatorilor din randul cititorilor.

Peste 3.000 de scrisori au sosit pe adresa redactiei, ca raspuns la initiativa noastra de a-i desemna pe cei mai buni din 2006 in materie de sport. Rezultatele le veti afla in ziarul de maine, cand va fi publicata si lista castigatorilor din randul cititorilor. Astfel va vom dezvalui clasamentele finale la cele pa-tru categorii propuse: cel mai bun fotbalist, cel mai bun antrenor, cel mai bun sportiv, cea mai buna echipa. Sunt ierarhii interesante, stabilite de dumneavoastra, cu siguranta cele mai aproape de adevar. Pentru ca ele vin din partea celor mai severi critici: microbistii ori pasionatii de sport.

Prin tragere la sorti, cititorii cei mai norocosi care au trimis taloane vor fi rasplatiti cu urmatoarele premii: doua mini-tv color Thomson, 5 radiocasetofoane cu CD Sanyo, 5 radio cu ceas Alpina, 5 CD player portabil Sanyo si 50 de abonamente pe 3 luni la Jurnalul National.

×
Subiecte în articol: sport