x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Suspendat pentru derby-ul cu Steaua

Suspendat pentru derby-ul cu Steaua

05 Aug 2004   •   00:00

Comisia de Disciplina a LPF a decis ieri suspendarea antrenorului rapidist Razvan Lucescu pentru doua etape, dupa comportamentul din finalul partidei de la Iasi.

PAUL ANDONE

La primul derby din cariera de antrenor, Razvan Lucescu va lua loc in tribuna. Tocmai impotriva Stelei, echipa pe care a antipatizat-o inca de cand era copil.

CONSECINTE. In finalul partidei de la Iasi, castigata de Rapid cu 2-1, Razvan Lucescu a avut un dialog aprins cu arbitrul Sorin Corpodean, dupa ce moldovenii au ratat penalty-ul din minutul 87. Antrenorul giulestenilor a patruns pe teren, dar Corpodean nu l-a eliminat, arbitrul nementionand in raport acest incident. Nu acelasi lucru l-a facut insa si observatorul jocului, Octavian Goga, Comisia de Disciplina putand judeca astfel cazul.

AVANTAJE. Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a declarat ieri ca isi doreste victoria in meciul cu Steaua, pentru ca "in Giulesti dorinta de revansa este mare. Nu putem vorbi despre procente. Jucam acasa, ambele echipe vin dupa o victorie, este clar ca noi vom avea publicul de partea noastra. Ne dorim foarte mult victoria, pentru ca avem o echipa tanara si dorinta de revansa este foarte mare. S-ar putea ca asta sa conteze foarte mult si, in final, va castiga echipa care va fi mai motivata", a declarat Razvan Lucescu la antrenamentul de marti al echipei, de la baza Pro Rapid.

TACTICA. Lucescu jr. considera normala atitudinea jucatorilor echipei Steaua, care au declarat ca echipa din Giulesti nu are nici o sansa in meciul de duminica. "Este problema lor. Mi se pare firesc sa isi propuna sa castige, altfel ce sa declare, ca merg sa piarda? La fel si noi, speram sa castigam. La primul meu derby ca antrenor sunt preocupat si ma gandesc cum sa fac tot ce este mai bine pentru ca echipa sa fie conectata la miza jocului", a mai spus tehnicianul rapidist. El considera ca tacticile celor doi antrenori in derby-ul de duminica ar putea sa fie axate pe defensiva. "S-ar putea ca noi, ca fosti portari, sa incercam sa organizam mai bine faza defensiva, pentru ca stim foarte bine ceea ce inseamna sa ramai descoperit", a mai spus Lucescu.

TIMP. Razvan Lucescu crede ca noul antrenor al Stelei, Walter Zenga, a avut prea putin timp la dispozitie pentru ca echipa sa joace asa cum ar dori el. "Nu stiu daca e un avantaj sau un dezavantaj, ramane de vazut ce se va intampla. Totusi inclin sa cred ca Zenga a avut prea putin timp la dispozitie pentru a regla niste lucruri si a face echipa sa joace asa cum doreste", a concluzionat Lucescu jr.

CONTESTATIE

"Voi face apel la decizia Comisiei de Disciplina. Nu am fost eliminat din teren, dar accept hotararea comisiei" - Razvan Lucescu, antrenor Rapid

GIULESTENII AU TINUT CU DINAMO

Mijlocasul Robert Ilyes si-a dorit foarte mult ca Dinamo sa se califice in turul III preliminar al Ligii Campionilor. "Dinamo are un avantaj pentru ca a castigat in deplasare si e favorita. Poate au avut si ei un scurtcircuit la Constanta. Si noua ni se poate intampla. Anul trecut, dupa ce am pierdut meciul de la Bruxelles, am avut o cadere psihica si asa am terminat campionatul. Dar Dinamo are prima sansa si le urez bafta pentru ca e spre binele fotbalului romanesc. Mi-ar fi placut sa jucam noi cu Manchester, dar asta a fost sansa lui Dinamo. Sper ca Dinamo sa bata", a declarat Robert Ilyes inaintea meciului disputat aseara in "Stefan cel Mare".
×
Subiecte în articol: sport lucescu echipa