x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TAS: Pe 5 iunie comunicăm verdictul în dosarul "FC Timişoara" /Marian Iancu: Hotărârea este regulamentară

TAS: Pe 5 iunie comunicăm verdictul în dosarul "FC Timişoara" /Marian Iancu: Hotărârea este regulamentară

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Mai 2009   •   00:00
TAS: Pe 5 iunie comunicăm verdictul în dosarul "FC Timişoara" /Marian Iancu: Hotărârea este  regulamentară

Timişoara fierbe în suc propriu. La propriu. Optimişti faţă de decizia pozitivă, de a primi punctele pierdute în clasament până pe 28 mai, bănăţenii au fost înştiinţaţi astăzi că "motivarea oficială va veni pe 5 iunie". Dealtfel, TAS deschide pagina oficială chiar cu acest anunţ! În aceste condiţii, întrebarea legată de învingătorul dintre FC Timişoara şi Unirea Urziceni prinde un cu totul alt contur. Cine va fi campioană? "Unirea e cea mai bună", continuă să susţină Iancu de Timişoara!



TAS a anunţat astăzi că decizia în cazul Fotbal Club Timişoara S.A. versus FRF şi FIFA  referitor la returnarea celor şase puncte deduse Timişoarei la începutul sezonului va fi comunicată public în data de 5 iunie. La acea dată, Liga 1 va fi la 5 zile distanţă de ultima rundă!La aflarea deciziei, Marian Iancu a rămas impasibil: "N-am niciun comentariu, e regulamentară. Pe mine nu mă influenţează această decizie pentru că nu eu joc pe teren".

Marian Iancu: DNA să cerceteze. Doar dobitocii au scris că dau meciul Urziceniului!

Speculaţiile din ultima vreme, care lăsau să se înţeleagă că FC Timişoara va aborda meciul, programat duminică, cu Unirea Urziceni în funcţie de decizia TAS s-au înteţit din momentul în care forul de la Lausanne a postat această hotărâre pe propriul site. Contactat de jurnalul.ro, Marian Iancu a schimbat oarecum discursul de până acum. "Eu nu am spus niciodată că ne dăm la o parte din faţa Unirii. Doar dobitocii şi cretinii care au vrut să îşi vândă fiţuicile au scris aşa ceva. Eu am spus, o spun şi acum, Unirea Urziceni are toate atuurile să câştige la Timişoara. Pentru că practică cel mai bun joc din campionat" - a comentat Iancu. Boss-ul timişorenilor nu pare intimidat nici de declaraţiile făcute de dinamovistul Borcea, care spune că "dacă Urziceniul câştigă la Timişoara, atunci DNA-ul are de lucru".  "Are dreptate Borcea. DNA-ul şomează în acest moment şi va trebui să-şi facă ceva de lucru. Să vină la Timişoara, să cerceteze", spune ironic Iancu.

"Din sezonul viitor mai dăm bani pentru fotbal doar dacă avem garanţia că o vom bate pe Dinamo", au afirmat autorităţile locale din Timişoara. Marian Iancu nu pare speriat de această atitudine şi le transmite celor de la primărie un simplu "foarte bine fac pentru că sunt banii lor". Patronul lui FC Timişoara susţine că "acest aspect nu are legătură cu investiţiile pe care le fac la echipă. Nici măcar nu reprezintă, această atitudine, o prioritate pentru mine. Eu vreau să câştig un trofeu în acest sezon, aceasta este prioritatea mea".

×
Subiecte în articol: sport timisoara iancu