x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TAS respinge apelul lui Adrian Mutu / Bun de plată!

TAS respinge apelul lui Adrian Mutu / Bun de plată!

de Ovidiu Ciutescu    |    31 Iul 2009   •   00:00
TAS respinge apelul lui Adrian Mutu /  Bun de plată!

Speranţele lui Adrian Mutu, de a mai diminiua din suma cerută ca daune de către Chelsea se risipesc pe zi ce trece. TAS a decis astăzi în cazul "Mutu vs Chelsea" să respingă apelul formulat de avocaţii românului. Astfel, atacantul Fiorentinei trebuie să plătească 17 milioane de euro daune de imagine clubului patronat de Abramovici. "Nu ştiu de unde să iau banii", a îngăimat Mutu imediat după ce TAS s-a pronunţat!



"Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins apelul depus de jucătorul român Adrian Mutu contra deciziei Camerei de Rezolvare a Litigiilor din cadrul FIFA, prin care jucătorul trebuie să plătească 17.173.990 euro clubului Chelsea Londra", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv. daunele cerute de către Chelsea sunt provocate de scandalul "Cocaina", care a dus la ruperea contractului dintre clubul englez şi atacantul român.

Cristian Sârbu, avocatul din România al lui Mutu, care nu s-a ocupat de acest caz, spune că TAS nu este ultima instanţă, iar lucrurile nu se vor încheia aici. Sârbu este convins că Mutu a pierdut acest litigiu pentru că este român!!! "Nu este ultima instanţă, lucrurile nu se vor încheia aici. Oricui îi este greu să dea o asemenea sumă de bani şi oricum decât să plătească 17 milioane de euro, mai bine faci o altă cheltuială. Adrian, din păcate, a fost tratat ca un român, pentru că şi alţi fotbalişti au făcut ce a făcut Adrian Mutu, dar nu au păţit la fel, au scăpat cu o amendă şi totul s-a încheiat. La noi s-a urmărit să se dea un exemplu prin Adrian Mutu pentru faptul că este român, iar acest lucru ar trebui să ne deranjeze, pentru atunci când s-a consumat cocaina au fost cinci jucători, dar în afara lui Mutu nu s-a mai continuat niciun litigiu", a spus Sârbu. Jucătorul român a fost reprezentat la TAS de avocatul italian Paulo Rodella. 

"Decizia nu-mi va influenţa viitorul la Firenze, unde mă simt bine. Dacă va trebui să plătesc, nu ştiu unde voi merge ca să iau banii", a spus Mutu într-o conferinţă de presă. Jucătorul român mai are o singură şansă în acest litigiu, apelul la Curtea Supremă elveţiană!

×