x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TENIS - S-au oprit în semifinale

TENIS - S-au oprit în semifinale

27 Oct 2008   •   00:00

Prezenţi la turneele  de la Luxemburg, respectiv Sankt Petersburg, Sorana Cârstea şi Victor Hănescu au ratat calificarea în ultimul act.



Desemnată cap de serie numărul 8 la turneul de 225.000 de dolari de la Luxemburg, Sorana Cârstea, nu a putut trece în semifinale de principala favorită, Elena Dementieva. Rusoaica, s-a impus cu 6-2, 6-2, reprezentanta noastră trebuind să se mulţumească cu 75 de puncte WTA şi cu un cec de 10.075 de dolari. În schimb, în proba de dublu, Cârstea şi partenera sa, Marina Erakovic (Noua Zeelandă), au reuşit să acceadă în ultimul act, după victoria cu 6-1, 3-6, 10-4 obţinută în faţa favoritelor Anabel Medina Garrigues şi Virginia Ruano Pascual (Spania).

Tot în semifinale s-a oprit şi Victor Hănescu, care a participat la turneul de 1,049 milioane de dolari de la Sankt Petersburg. El a fost învins cu scorul de 6-3, 6-0 de kazahul Andrei Golubev, după mai puţin de o oră de joc. Hănescu a rezistat doar până la 3-2 pentru el în primul set, moment în care Golubev a preluat iniţiativa, adjudecându-şi următoarele zece game-uri. Pentru calificarea în semifinale, tenismanul nostru a primit 110 puncte ATP şi un cec de 51.300 de dolari. La challengerul de la Poitiers, Monica Niculescu, principala favorită, a fost învinsă în semifinale de Julie Coin (Franţa), scor 6-3, 7-5.

×
Subiecte în articol: sport