x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TENIS - Victor Crivoi deschide balul

TENIS - Victor Crivoi deschide balul

de Vlad Ionescu    |    19 Sep 2008   •   00:00
TENIS - Victor Crivoi deschide balul

Echipele României şi Indiei încep astăzi bătălia pentru un loc în Grupa Mondială a Cupei Davis. Ai noştri mizează pe toate punctele în meciurile de simplu.



Echipele României şi Indiei încep astăzi bătălia pentru un loc în Grupa Mondială a Cupei Davis. Ai noştri mizează pe toate punctele în meciurile de simplu.

Tragerea la sorţi de ieri a stabilit ca în primul meci al barajului să se întîlnească Victor Crivoi şi Parkash Armitraj, după care va urma confruntarea dintre Victor Hănescu şi Somdev Devvarman. Căpitanul-nejucător al echipei noastre, Adrian Marcu, s-a declarat mulţumit de rezultatul tragerii la sorţi şi a dezvăluit că strategia staff-ului tehnic este de a obţine patru puncte în meciurile de simplu, pentru că la dublu perechea indiană Leander Paes / Mahesh Bhupathi este foarte greu de învins. "E bine că Victor Crivoi joacă primul, ca să nu aştepte prea mult şi să aibă o grămadă de emoţii. În mod normal, vineri seară trebuie să conducem cu 2-0", a spus Marcu. La dublu, acesta va miza pe Horia Tecău şi pe Adrian Cruciat, însă nu e exclus să apară modificări în alcătuirea echipei noastre, lucru permis de regulament. "Vom vedea dacă echipa de dublu rămîne aşa. Vom lua o decizie în funcţie de rezultatul din prima zi şi de durata meciului lui Hănescu", a completat Marcu.

Hănescu e încrezător

Victor Hănescu apreciază că se află la 85%-90% din potenţialul maxim şi nu crede că primul său adversar, Somdev Devvarman, i-ar putea pune mari probleme. "Devvarman este un adversar incomod la prima vedere şi a avut rezultate bune în ultima vreme. Va trebui să fiu atent, să tratez meciul cu seriozitate, să joc cît mai bine. Mizez pe faptul  că Devvarman manifestă o oarecare inconstanţă, nu poate duce cinci seturi. Eu am jucat cinci seturi şi la Wimbledon, şi la Roland Garros, dar sper să termin cît mai repede partida", a declarat Hănescu. Întîlnirea România – India va fi găzduită de Arenele BNR, învingătoarea urmînd să joace anul viitor în Grupa Mondială.

PROGRAM

Vineri (ora 12:00)
Victor Crivoi – Parkash Armitraj
Victor Hănescu – Somdev Devvarman

Sîmbătă (ora 14:00)
Adrian Cruciat / Horia Tecău – Leander Paes / Mahesh Bhupathi

Duminică (ora 12:00)
Victor Hănescu – Parkash Armitraj
Victor Crivoi – Somdev Devvarman

×
Subiecte în articol: sport victor hanescu