x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tenismena Patricia Maria Țig s-a calificat la turneul WTA de la Hiroshima

Tenismena Patricia Maria Țig s-a calificat la turneul WTA de la Hiroshima

09 Sep 2019   •   11:14
Tenismena Patricia Maria Țig s-a calificat la turneul WTA de la Hiroshima

Jucătoarea română de tenis Patricia Maria Ţig s-a calificat pe tabloul principal al turneului WTA de la Hiroshima, Japonia, după ce a învins-o pe nipona Kyoka Okamura cu 6-1, 6-1, în ultima rundă a fazei preliminare. Premiile totale se ridică la 250.000 de euro. Aceasta obţinut victoria într-o oră şi 12 minute în faţa unei adversare de 23 de ani, aflată pe locul 327 în lume. În urma meciului a câștigat un cec de 1.925 dolari şi 19 puncte WTA.

Țig are 25 de ani și se află în prezent pe locul 140 WTA. . În primul tur al calificărilor, românca a câștigat în fața unei alte japoneze, Chihiro Muramatsu (21 ani, 291 WTA), cu 3-6, 7-5, 6-3.

Pe tabloul principal de simplu se mai află două românce: Sorana Cîrstea o va înfrunta pe spaniola Sara Sorribes Tormo (N.7), iar Mihaela Buzărnescu va evolua contra bulgăroaicei Viktoria Tomova.

La dublu, Mihaela Buzărnescu şi slovena Katarina Srebotnik sunt favoritele numărul trei, iar în prima rundă vor evolua contra perechii Miyu Kato (Japonia)/Storm Sanders (Australia).


AGERPRES

×
Subiecte în articol: tenis Patricia Ţig